به گزارش صبح رزن،ˈمحمد هاشمیˈ روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود : حق مصرف کننده در برخورداری از اطلاعات لازم در خصوص استاندارد بودن و اطلاعات کالا از اهداف اصلی ˈطرح اجرای هماهنگ استانداردهاˈ است.
وی گفت: طرح اجرای هماهنگ استاندارد ها (طاها) همچنین به منظور توسعه کمی و کیفی محصولات و جلوگیری از قاچاق کالا و حمایت از تولید کنندگان واقعی و مصرف کنندگان در حال اجرا است.
وی اضافه کرد: بررسی مسایلی همچون جعل علامت استاندارد و استفاده از نام و برند سایر شرکت ها موضوعی است که در طرح طاها تدابیری برای شناسایی این تخلفات پیش بینی شده است.
معاون استاندارد سازی اداره کل استاندارد همدان اظهار داشت: مرحله نخست طرح اجرای هماهنگ استانداردها از شهریور ماه سال گذشته آغاز و تا پایان سالجاری ادامه داشت.
هاشمی افزود: این طرح در دو بخش از جمله خرید نمونه از بازار و بررسی میزان انطباق آن با استاندارد مربوطه همچنین بازرسی از صنوف مختلف و بازبینی هویت و علامت استاندارد اجرا شد.
وی اضافه کرد: در این طرح شش هزار و دو مورد بازرسی از کالای تولیدی استان همدان صورت گرفت که نتیجه آن منطبق بودن پنج هزار و 328 کالا با استانداردهای پیش بینی شده است.
وی با ذکر اینکه در مرحله نخست اجرای طرح طاها 424 مورد نمونه برداری صورت گرفت بیان کرد: این نمونه برداری ها در بخش های مختلف غذایی و کشاورزی، شیمی و پتروشیمی، بسته بندی و سلولوزی، ساختمانی و معدنی، برق و الکترونیک، انگ فلزات گرانبها، خودرو و نیرو محرکه، مکانیک و فلزشناسی صورت گرفت که 64 مورد از این تعداد مغایر با استاندارد مربوطه بودند.
80 درصد از کالاهای تولیدی استان همدان دارای نشان استاندارد هستند.
دیدگاه شما