پس از اعلام آمادگی حجتالاسلام سید حسن خمینی به حضور در انتخابات خبرگان ، جریان نفوذ و فتنه به تصور اینکه این امر با فضاسازی گسترده آنان اتفاق افتاده، خطوط رسانهای زیر را بهصورت پررنگ در دستور کار قرار داد.
1- برجستهسازی حضور ایشان در صحنهی انتخابات خبرگان با عناوین مختلف
2- نگران نشان دادن جبههی انقلاب از حضور وی در انتخابات مجلس خبرگان
برخلاف فضاسازی رسانهای فوق و استتار واقعیت از سوی جبههی فتنه و نفاق، در جبههی مؤمن به انقلاب هیچکس نگران و دلواپس حضور آقای سید حسن خمینی در صحنهی انتخابات نیست چراکه ایشان هم مثل همهی افرادی که خود را واجد شرایط میدانند، میتواند در انتخابات خبرگان ثبتنام و فرآیندهای علمی و قانونی احراز صلاحیت را طی کند.
در این میان دغدغهی نیروهای انقلاب نه حضور ایشان، بلکه عملیاتی شدن سناریوی جریان نفوذ و فتنه است که میخواهد از نام و بیت حضرت امام خمینی سوءاستفاده نموده و در چارچوب سناریوی تغییر هویت انقلاب، لطماتی را از این طریق، به میراث بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران وارد سازد.
در این شرایط، شایسته است حجتالاسلام سید حسن خمینی و بیت حضرت امام، پیشینهی جریان نفوذ و فتنه را در برخورد با نام و راه حضرت امام، مرور نمایند.
در ادامه و بهاختصار، برخی از موارد مرور میشود:
-سروش تئوریسین جریان اصلاحات در مصاحبه با یک روزنامهی آلمانی: «امام خمینی نظرات نادرستی داشت»
-روزنامهی اصلاحطلب صبح امروز با مسئولیت حجاریان (مشاور محمد خاتمی): «نمیتوان جامعه را با مختصات امام اداره کرد.»
-روزنامهی همشهری با مسئولیت غلامحسین کرباسچی: «جامعهی ولایی،انحصارگر،توتالیتر و ضد مردمی است»
-روزنامهی اصلاحطلب نشاط: «امام خمینی و نواب صفوی خشونتگرا و کسروی و حکمی زاده اصلاحطلب بودهاند.»
-هفتهنامهی اصلاحطلب آبان: «نظریهی عینیت سیاست و دیانت زاییدهی افکار عامیانه و قدیمی است.»
عملکرد جریان نفوذ و فتنه در خصوص نام و راه امام خمینی(ره) را بهطورکلی میتوان در چهار دوره موردبررسی قرارداد.
دورهی اول: تردید و تشکیک در کارآمدی مکتب امام و زمینهسازی برای کمرنگ شدن اندیشهی نورانی حضرت امام در دورهی موسوم به سازندگی
دورهی دوم: رها کردن خط امام، نفی و انکار مکتب امام و تلاش سازمانیافته برای امامزدایی در دوره موسوم به اصلاحات
دورهی سوم: کینهورزی و انتقامگیری از حضرت امام در فتنهی 88 با پاره نمودن تمثال حضرت امام و توهین به اصل ولایتفقیه بهعنوان مهمترین میراث ماندگار آن یگانهی دوران
دورهی چهارم: تحریف مکتب امام برای تغییر هویت انقلاب و جمهوری اسلامی ایران و هضم نمودن آن در نظام سلطهی جهانی(کدخداپذیری)
دراینارتباط و در راستای دورهی چهارم، جریان نفوذ و فتنه سعی دارد بیت حضرت امام را نیز وارد سناریوی تغییر هویت انقلاب و جمهوری اسلامی نماید تا فرآیند تغییر هویت انقلاب از پیچیدگی و شتاب بیشتری برخوردار شود.
روزنامهی انگلیسی فایننشال تایمز ضمن استقبال از حضور سید حسن خمینی در انتخابات خبرگان، کاندیداتوری وی را پروژهی دو رئیسجمهور سابق ( هاشمی و خاتمی) برای همراهی بیشتر دولت با قدرتهای جهانی دانست.
شاید به همین دلیل بوده که یادگار گرامی حضرت امام با دوراندیشی در وصیتنامهاش مینویسد:
«به حسن و برادرانش این توصیه را مینمایم که همیشه سعی کنند در خط رهبری حرکت کنند و از آن منحرف نشوند که خیر دنیا و آخرت در آن است و بدانند که ایشان موفقیت اسلام و نظام و کشور را میخواهند. هرگز گرفتار تحلیلهای گوناگون نشوند که دشمن در کمین است.»
دکتر رضا سراج، عضو هیئت علمی دانشگاه و کارشناس ارشد مسائل راهبردی
انتهای متن/
دیدگاه شما