آخرین اخبار

تاریخ : 23. آذر 1393 - 13:25   |   کد مطلب: 11438
کارشناس نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: بیش از 300 نوع ترکیب شیمیایی سمی و خطرناک در محصولات غذایی کشاورزی سنتی شناسایی شده است.

به گزارش صبح رزن،'صابر حسنی'روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بقایای این ترکیب های شیمیایی مانند علف کش و آفت کش ها، بعد از ورود به بدن می تواند باعث مشکلات متعددی از جمله بروز نقص های مادرزادی، تولد نوزادان با وزن کم، سقط جنین، بلوغ زود رس یا دیر رس، تغییر در رفتار جنسی، کاهش باروری یا ناباروری، اختلال در سیستم غدد داخلی، ضعف عضلانی، کاهش حافظه، کاهش کارایی سیستم ایمنی و سرطان زایی شود.

وی اظهار کرد: مطالعات نشان می دهد که 60 درصد سموم دفع آفات و 90 درصد قارچ کش ها و 30 درصد حشره کش ها سرطان زا هستند.

وی اضافه کرد: استفاده از کودهای شیمیایی و آفت کش ها باعث آلودگی آب، خاک، هوا و ظاهر شدن آفات مقاوم تری می شود.

وی افزود: استفاده از هورمون ها در دام و طیور رشد آنها را باشتاب کرده و باعث فربه تر شدن آنها می شود اما از ارزش غذایی آنها می کاهد.

وی بیان کرد: همچنین آنتی بیوتیک هایی که برای جلوگیری از بیماری در دام و طیور به کار می رود باعث مقاومت آنتی بیوتیکی در انسان می شوند.

دیدگاه شما