به گزارش صبح رزن به نقل از همدان پیام،کارشناس مرکز بهداشت شهرستان رزن در این جلسهای که با هدف کارگاه آموزشی پیشگیری و کنترل تب مالت و با حضور دهیاران بخش مرکزی شهرستان برگزار شده بود، با ارائه گزارشی گفت: غرب کشور بيشترين میزان آلودگی تب مالت را در کشور داراست و در این میان همدان به دلیل همجواری با استانهای مرزی در خطر بیشتری از نظر نفوذ دامهای آلوده قرار دارد و شهرستان رزن نیز از این خطر مصون نیست.
حمید پادیار با بیان اینکه بیش از 750 نوع بیماری مشترک بین انسان و دام وجود دارد، افزود: با آموزشهای لازم باید براي پیشگیری از آن قدم برداریم.
وی همچنین یکی از دلایل شیوع این بیماریها را در کشور رعایت نشدن اصول بهداشتی در بین برخی روستاییان و دامداران دانست و از دهیاران خواست ضمن اطلاعرسانی در روستاها در انعکاس اصول بهداشتی و ایمنی لازم یاریگر شبکه بهداشت و درمان و اداره دامپزشکی باشند.
ایجاد کانونهای اشتغال در روستاها
فرماندار رزن هم با اشاره به جایگاه ویژه دهیاران به عنوان بازوی توانمند دولت در اداره امور روستاها و همچنین مسئولان کنترل و مدیریت بحران روستایی اظهار کرد: دهیاران، نماینده عالی دولت در روستاها هستند؛ بنابراین دولت یک نگاه خاص به دهیاران دارد تا موجب تسریع در خدمترسانی به مردم شوند.
فتحعلی حسینی افزود: رویکرد دولت، افزایش درآمدزایی در حوزه گردشگری است و دهیاران با توجه به اینکه استان همدان و شهرستان رزن در مسیر گردشگری غرب کشور قرار دارد باید تلاش کنند تا از این ظرفیت درآمدزایی مهم نهایت استفاده را ببرند.
وی از اولویتهای دولت تدبیر و امید در حوزه اشتغال گفت و اینکه با توجه به اولویتهای دولت، حفظ نظام را در یک برههای از زمان جانافشانی ميداند و امروزه حفظ نظام وابسته به ایجاد اشتغال است.
حسینی در ادامه با اشاره به ایجاد کانونهای اشتغال ادامه داد: با توجه به رونق صنعت در برخی از روستا باید در راستای ایجاد کانونهای اشتغال قدم برداریم که این مهم در توسعه روستایی نیز سهم بسزایی دارد و با قوی شدن این کانونها شاهد مهاجرت معکوس در روستاها هستيم.
دیدگاه شما