به گزارش صبح رزن،صفیالله صفایی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در ملایر با اشاره به ظرفیتهای بالای دانشگاه پیام نور اظهار کرد: در حال حاضر دانشگاه پیام نور با حداقل دریافت هزینه از دانشجویان در تلاش است تا کیفیت را در آموزش داشته باشد.
وی با بیان اینکه دانشگاه پیام نور بودجه چندانی از بودجههای دولتی ندارد، افزود: خوشبختانه دانشگاه پیام نور در ارزیابی وزارت علوم در کیفیت تدریس مقام برتر و در بین 10 دانشگاه برتر کشور قرار دارد.
رئیس دانشگاه پیام نور استان همدان یکی از مهمترین مشکلات دانشگاه پیام نور را رشد منفی دانشجو اعلام کرد و گفت: ایجاد دانشگاههای جدید، کم شدن جمعیت دانشجو و نبود برخی رشتههای متناسب با علایق دانشجویان از جمله عوامل کاهش جمعیت دانشجویی در دانشگاههای پیام نور است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر 24 هزار دانشجو در دانشگاههای پیام نور استان همدان در 212 رشته گرایش در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد مشغول به تحصیل هستند، تصریح کرد: از این تعداد 20 رشته کارشناسی ارشد است.
صفایی ایجاد رشتههای بازارپسند و کاربردی را از برنامههای دانشگاه پیام نور استان در آینده اعلام کرد و افزود: باید رشتههایی را در دانشگاه ایجاد کنیم که فارغالتحصیلان بعد از فراغت از تحصیل به راحتی جذب بازار کار شوند.
وی در ادامه بودجه دانشگاه پیام نور استان همدان را در سال جاری حدود 4 میلیارد تومان بیان کرد و گفت: این رقم بین دانشگاههای پیام نور همه شهرستانهای استان صرف هزینههای عمرانی، پرسنلی، تحصیلی و... میشود.
رئیس دانشگاه پیام نور استان همدان در ادامه به مباحث فرهنگی دانشگاه پیام نور استان اشاره کرد و افزود: در حال حاضر 20 کانون و انجمن علمی و فرهنگی در دانشگاه پیام نور استان فعال هستند.
وی از برگزاری چندین همایش و برنامه ملی و بینالمللی در دانشگاه پیام نور استان در سال جاری خبر داد و تصریح کرد: همایش بینالمللی میر سید علی همدانی و همایش ملی بحران کمآبی از جمله این همایشها در سال جاری است.
صفایی از برگزاری المپیاد ورزشی دختران پیام نور سراسر کشور در دانشگاه پیام نور همدان در سال جاری خبر داد و افزود: همایش علمی شیمی و نمایشگاه فن بازار از دیگر برنامههای ملی سال جاری در دانشگاه پیام نور استان همدان است.
این مقام مسئول در ادامه به کسب رتبههای برتر دانشگاه پیام نور استان اشاره کرد و گفت: کسب رتبه دوم کانون هلال احمر در بین 67 دانشگاه کشور، کسب رتبه چهارم کشوری در مسابقات قرآن و عترت، کسب عنوان دانشجوی برتر در کشور، همکاری در برگزاری مسابقات او - اسپرت، کسب رتبه دوم مسابقات قرائت قرآن و... از جمله این موفقیتها بوده است.
وی به مباحث کارآفرینی در دانشگاه پیام نور استان اشاره کرد و افزود: امضای چهار تفاهمنامه همکاری با سازمان فنی و حرفهای، پارک علم و فناوری، سازمان کار، تعاون و رفاه اجتماعی و آموزش EDSL برای 500 دانشجو، از جمله اقدامات این دانشگاه در زمینه کارآفرینی بوده است.
رئیس دانشگاه پیام نور استان برگزاری کارگاههای آموزشی کارآفرینی، پیگیری تاسیس شرکتهای دانشبنیان، برگزاری سمینارهای آموزشی، پیگیری تبدیل اختراعات و ایدههای نو به منظور تجاریسازی و برگزاری همایشهای کسب و کار مشاغل خانگی را از اقدامات بخش کارآفرینی در دانشگاه پیام نور استان برشمرد.
وی با اشاره به کمبود فضای فیزیکی دانشگاه پیام نور مرکز ملایر خاطرنشان کرد: با پیگیریهای انجام شده در این زمینه در حال رایزنی با مسئولان مربوطه هستیم تا بتوانیم ساختمان هلال احمر را نیز به فضای فیزیکی دانشگاه پیام نور اضافه کنیم.
صفایی در پایان با اشاره به نیمهکاره بودن دو ساختمان فرهنگی، ورزشی دانشگاه پیام نور ملایر تصریح کرد: در حال حاضر این دو واحد بیش از 50 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و با توجه به اعتباراتی که برای تکمیل این دو ساختمان تخصیص یافته امیدواریم تا پایان هفته دولت شاهد افتتاح آن ساختمان باشیم.
دیدگاه شما