به گزارش صبح رزن،مرتضی میرباقری روز چهارشنبه در پاسخ به ایرنا در زمینه منع طرح علمی آسیب های اجتماعی بیان کرد: دولت یازدهم بزرگترین اقدامی که انجام داد این بود که آسیب های اجتماعی را به عنوان یک واقعیت پذیرفت.
وی اضافه کرد: در این راستا از تمامی محافل علمی و دانشگاهی خواست به موضوع آسیبهای اجتماعی پرداخته بگونه ای که در سال 92 و 93 این موضوع با تمامی دستگاهها، مراکز تحقیقاتی کشور و شخصیت های برجسته صاحب تالیف در کشور در میان گذاشته شد.
وی یادآوری کرد: همچنین مجموعه با استفاده از تجربیات گذشته به این نتیجه دست یافتیم که منع علمی برای رسیدن به یک تصویر علمی نیست.
قائم مقام وزیر کشور اظهار کرد: سال گذشته با همکاری انجمن علمی دانشگاه تهران مجموعه آسیبهای اجتماعی در 9 جلد بصورت عمومی منتشر شد.
میر باقری اظهار کرد: هنوز به این جمعبندی دست نیافته ایم که آیا صلاح است مجموعه آمار و ارقام آسیبهای اجتماعی در عرصه عمومی جامعه مطرح شود به گونه ای که در برخی زمینه ها به احتیاط رسیدیم.
وی تصریح کرد: در بحثهای ارائه آمار آسیبهای اجتماعی بصورت سلیقه ای اظهار نظر شده و این امر موجب تشویش اذهان عمومی مردم شده است.
وی توضیح داد: برخی مسوولان با دیدن تصویری از آسیب اجتماعی در یک محله بصورت تخمینی آماری را در حوزه گسترده تر عنوان کرده است.
وی گفت: با مصوبه دولت و کمیسیون اجتماعی برای اولین بار در ایران مرکز رصد اجتماعی کشور در شورای اجتماعی کشور به وجود آمد.
وی اضافه کرد: این مرکز اقدام به راستی آزمایی داده های آماری کرده و برای ارائه داده ها شاخص هایی را تعریف می کند تا مطالب و آمار را با اطمینان بیشتر منتشر شوند.
نخستین نشست منطقه ای تبیین وضعیت اجتماعی کشور و دومین نشست مشترک مسئولان امور اجتماعی و فرهنگی وزارت کشور با مدیران دفاتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری های کشور از روز چهارشنبه به مدت دو روز در همدان در حال برگزاری است.
7526/6993
انتهای پیام /*
دیدگاه شما