فرزاد تیموری در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در همدان اظهار داشت: براساس اصل 44 قانون اساسی، استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در دستور کار قرار گرفته است و در این راستا توسعه زیرساختهای آموزشی با محوریت مشارکت خیران مدرسهساز در اولویت است.
وی افزود: در حال حاضر بیش از 600 خیر در امر مدرسهسازی در استان همدان فعالیت دارند و تعدادی از خیران نیز با اهدای زمین و پرداخت وجه نقد و تجهیزات آموزشی به مدارس کمک میکنند.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان همدان تصریح کرد: در هفدهمین دوره جشنواره خیران مدرسهساز استان همدان که در 31 اردیبهشت امسال برگزار شد، خیران مدرسهساز استان اجرای بیش از 23 میلیارد و 136 میلیون تومان پروژه را در همدان متعهد شدند.
وی بیان کرد: تاکنون 63 درصد از این میزان تعهد خیران مدرسهساز استان معادل بیش از 14 میلیارد تومان محقق شده است و سعی داریم با مشارکت خیران تا قبل از برگزاری جشنوراه هجدهم تمام پروژههای متعهد شده عملیاتی شود.
تیموری با بیان اینکه خیران مدرسهساز، نیازهای فضاهای آموزشی دانشآموزان را تأمین میکنند، گفت: مجمع خیران مدرسهساز استان همدان فعالیت خود را از سال 77 شروع کرده است و تاکنون 197 پروژه آموزشی را به بهرهبرداری رساندهاند.
وی با اشاره به مشارکت بنیاد برکت در ایجاد فضاهای آموزشی در همدان عنوان کرد: مجمع بانوان خیر مدرسهساز نیز امسال تعهد پرداخت هزینه ساخت پروژههای آموزشی به میزان 160 میلیون تومان را دادهاند.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان همدان با تأکید بر ضرورت مشارکت خیران در تکمیل پروژههای ورزشی دانشآموزان گفت: 41 پروژه ورزشی از جمله 9 استخر دانشآموزی به دلیل کمبود اعتبارات بلاتکلیف باقیمانده است که لازم است خیران برای تکمیل این پروژههای اثربخش در افزایش سرانه ورزشی استان کمک کنند.
وی اظهار داشت: امسال بیش از 10 میلیارد و 400 میلیون تومان اعتبار به استانداردسازی سیستمهای گرمایشی مدارس استان همدان اختصاص داده شده است که در این راستا یکهزار و 400 کلاس درس تجهیز میشوند.
تیموری ابراز کرد: سال گذشته نیز 10 میلیارد تومان اعتبار ملی به استانداردسازی سیستم گرمایشی مدارس استان همدان اختصاص داده شد که در این راستا عملیات استانداردسازی در یکهزار و 367 کلاس درس انجام شد.
انتهای پیام/
دیدگاه شما