تاریخ : 12. بهمن 1391 - 17:41   |   کد مطلب: 2124
محسن هاشمی می گوید هماهنگی شده بود که وی در فهرست مشترک «اصولگرایان معتدل» و «اصلاح طلبان معتدل» در انتخابات مجلس نهم (اسفند 1390) باشد اما بنا به دلایلی این تصمیم به هم خورد.

به گزارش صبح رزن به نقل از کیهان نوشت: پسر ارشد هاشمی رفسنجانی که پیش از این رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت مترو بوده و اکنون به تعبیر خودش حقوق بگیر شهرداری است، در مصاحبه با تسنیم می گوید: در انتخابات مجلس در ذهنم بود که کاندیدا شوم اما در آن زمان شرایط به گونه ای دیگر رقم خورد و نزدیک ثبت نام انتخابات مجلس نهم- درست در هفته ثبت نام- سه اتفاق افتاد که من احساس کردم این علائمی است که ما شرکت نکنیم. یکی از آنها فیلتر کردن سایت هاشمی رفسنجانی درست در همان هفته ثبت نام بود.
 
 بعد از آن سایت ها مدعی شدند که مدیریت این سایت با محسن هاشمی بوده است. در صورتی که از نظر اجرایی من اصلا مدیریت سایت را به عهده نداشتم. در زمانی که سایت شکل گرفته بود، من رئیس دفتر حاج آقا (آیت الله هاشمی رفسنجانی) بودم. در آن زمان، نامه ای به سامان دهی سایت ها نوشتم و در آن درخواستی داشتم؛ همه با استناد به همان نامه می گفتند که من مدیر سایت هستم در همین دوران، اتفاق دومی هم افتاد که همانا صدور حکم فائزه هاشمی در همان هفته آخر بود.
 
 البته اجرای این حکم طول کشید ولی درست نزدیک انتخابات (هفته ثبت نام) حکم را علنی کردند. در همان تاریخ پسر مهدی برای دیدن پدرش از خارج کشور به ایران آمده بود در فرودگاه پاسپورتش را گرفتند. همه این علایم باعث شد تا احساس کنم که شاید این نظر من که خوب است که در انتخابات شرکت کنم، اشتباه بوده و به همین دلیل کاندیدا نشدم.
 
وی درباره اینکه قرار بوده سرلیست باشد، می گوید بحث سرلیستی مطرح نبود. گروه هایی که قرار بود شرکت کنند، صحبت هایی با بنده کرده بودند. اما اینکه من سرلیست شوم، نمی خواهم تعریف از خودم کنم، اما بحث ها و هماهنگی های خوبی حتی با اصول گرایان معتدل تر مثل علی مطهری و اصلاح طلبان معتدل شده بود تا اگر بیاییم در لیست قرار بگیریم ولی به دلایلی که گفتم دیگر ثبت نام نکردم.
 
محسن هاشمی درباره این سوال که «آیا باید منتظر ورود جدی تر شما به عرصه سیاسی باشیم یا ترجیح می دهید به همین میزان سابق، از دور دستی بر آتش داشته باشید؟»، گفت: طبیعی است که اگر فضا در جهت اعتدال باز شود علاقه برای حضور بیشتر می شود. البته این بدین معنی نیست که حتما باید در انتخابات ریاست جمهوری کاندیدا بود. می توان در یکی از طیف های فعال حضور داشت و در سمتی که لازم بود خدمت کرد. حضور در انتخابات به عنوان کاندیدا اصولا مقدماتی دارد که معمولا باید فراهم شود. این طور نیست که خودتان بخواهید و کاندیدا شوید.
 
وی در بخش دیگری از این مصاحبه درباره دارایی های خانواده خود اظهار داشت: می شود گفت که دارایی هاشمی رفسنجانی و خانواده نسبت به قبل از انقلاب حداقل بین 60 تا 80% بستگی به نوع قیمت گذاری کمتر شده است. اخیرا یکی از دارایی های مانده از قبل از انقلاب یعنی زمین 1200مترمربعی با 8 آپارتمان آن در دزاشیب را به عنوان وثیقه برای آزادی مهدی گذاشته ایم.
 
 فکر می کنم که خداوند این دارایی را که از قبل از انقلاب خریداری شده بود و ایشان برای زندگی به بچه ها واگذار کرده بودند، خداوند برای رفع ظلمی که به خانواده ما شد تا هم اکنون حفظ کرد. خداوند واقعا بزرگ است. این ملک را پدر در سال 1353 مترمربعی 1000 تومان خریده بودند و بعد از نزدیک به 40 سال با نظر و قدرت و کمک خداوند برای از بین بردن مکر ماکرین مورد استفاده قرار گرفت. واقعا خداوند بزرگ است که این ملک به نام فرزندان می شود و برای آزادی مهدی از زندان هزینه می شود.
 
اشاره محسن هاشمی به وثیقه 10 میلیارد تومانی است که برای آزادی موقت مهدی هاشمی از زندان به دادگاه ارائه شد.
محسن هاشمی به جرایم برادرش مهدی هاشمی مخصوصا جرایم مالی و امنیتی وی هیچ اشاره ای نکرد و توضیح نداد که آیا به نظر ایشان، «خداوند بزرگ» آن زمین کذایی را برای حمایت از سوءاستفاده های مالی و آشوب و فتنه انگیزی علیه نظام جمهوری اسلامی ایران برای آنها ذخیره فرموده است؟!

دیدگاه شما

کانال خبری تلگرامی صبح رزن