به گزارش صبح رزن به نقل از محمدرضا عبادیان امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در همدان با اشاره به سفر اخیر وزیر بهداشت به شهرستان ملایر اظهار کرد: ملایر در زمینه خیرین سلامت در میان شهرستانها پیشتاز است و انگیزه سفر ایشان به این شهرستان نیز افتتاح یکی از پروژههای خیرساز بود.
وی با بیان اینکه ارتباط خوبی با خیرین برقرار کردهایم، گفت: در کنار جذب اعتبارات خوب از مرکز برای استان، خیرین نیز به خوبی نقش خود را ایفا میکنند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان با اشاره به موافقت وزیر بهداشت برای استقرار دستگاه آنژیوگرافی در بیمارستان امام حسین(ع) شهرستان ملایر افزود: این خبر بسیار خوبی برای مردم شهرستان ملایر بود.
وی با بیان اینکه طبق طرحی که پیشبینی شده تمام بیمارستانهای بیش از 100 تختخوابی استان به زودی دارای دستگاه سی تی اسکن خواهند شد، گفت: شاید تنها در یک بیمارستان شهرستان فامنین این دستگاه به کار گرفته نشود.
عبادیان با اشاره به مرگ مغزی خانم دکتر فرهی در اثر تصادف رانندگی طی چند روز اخیر و اهدای اعضای بدن او خاطرنشان کرد: در این اتفاقات به خاطر اینکه یک جوان تأثیرگذار از دست رفته به شدت مغموم و نگران میشویم و هم اینکه جوانههای نوعدوستی در حال رویش، نشو و نما و تبدیل شدن به یک نهال و درختان تنومند هستند، جای خوشحالی دارد.
وی با بیان اینکه در یک شرایط پارادوکس روحی ـ روانی قرار داریم که هم ناراحت هستیم و هم خوشحال افزود: مردم ما روز به روز نشان میدهند که چه انسانهای غیور و روشنفکری هستند و چقدر از ما مسوولان جلوترند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه سال گذشته درصد رشد اهدای عضو نسبت به سال قبل دو برابر بود، گفت: امسال با توجه رشد تعداد اهدای عضو، احتمالاً نسبت به سال گذشته آمار دو برابر شده باشد.
وی با بیان اینکه سال گذشته 13 مورد اهدای عضو داشتیم که امسال با مرگ خانم دکتر فرهی به 18 مورد رسیده است، افزود: این مسئله شاید تا پایان سال نیز افزایش یابد که البته امیدواریم مرگ خانم دکتر آخرین تصادف و مرگ مغزی باشد.
عبادیان با بیان اینکه در اتفاقات ناگوار به یاد بیماران دردمندی باشیم که برای کبد، کلیه، ریه و لوزالمعده در عذاب هستند، یادآور شد: تیمهای آموزشدیده خوبی در اختیار داریم که بتوانند تشخیص به موقع داده و از ارگانهای از دست رفته بیمار مرگ مغزی مراقبت کنند، هم اینکه رضایتمندی خوب و بینقصی از خانوادههای بیمار اهداکننده عضو داشته باشند.
وی با اشاره به حضور تیمهای مجرب در این زمینه که آموزشهای خوبی را در کارگاههای استانی و کشوری دیدهاند، افزود: با توجه به تعداد بیماران کبدی و کلیوی و سایر بیماریها، بیش از 500 نفر در همدان نیازمند اهدای عضو هستند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه پزشکان ما در اسدآباد حضور یافتند تا از خانواده دکتر آفاق فرهی قدردانی کنند، گفت: دانشگاه علوم پزشکی همدان در تمام مراسمهای یادبود بیماران اهدای عضو حضور پیدا کرده و مراتب قدردانی خود را اعلام میکند که این موضوع تأثیر مثبتی در رفع بخشی از آلام خانوادههای آنها داشته است.
وی با اشاره به رایگان بودن ارائه خدمات در این زمینه افزود: فردی که اهدای عضو میکند، هیچ ارتباط و آشنایی قبلی با گیرنده عضو ندارد و بعد از انجام پیوند با در نظر گرفتن شرایطی ممکن است خانوادهها به هم معرفی شوند.
دیدگاه شما