به گزارش صبح رزن به نقل از خبرگزاری فارس از همدان جلالالدین امیری بعد از ظهر امروز در همایش «سامانه سیب فرصتها و چالشها» اظهار کرد:در راستای اجرای طرح سیب یک هزار و 600 دستگاه یارانه خریداری شده است.
وی با بیان اینکه هم اکنون وضعیت مناسبی در اجرای سامانه سیب نداریم، بیان کرد: امیدواریم هرچه سریعتر این سامانه در استان و کشور اجرا شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان یادآور شد: هر شخص در این سیستم بهداشتی دارای یک پرونده خواهد شد که در آن عوامل خطر و سوابق شخص درج میشود و در صورت نیاز نیز توصیههای لازم به افراد ارائه خواهد شد.
وی در ادامه سخنان خود به بیان اقدامات انجام شده در حوزه طرح تحول نظام سلامت پرداخت و خطاب به بهرورزان گفت: شما موظف هستید که خدمات و اقدامات انجام شده در این حوزه را اطلاعرسانی کنید تا این طرح پابرجا بماند.
امیری سامانه سیب را سامانهای بسیار دقیق عنوان کرد و تصریح کرد: دسترسی به اطلاعات در این سامانه بهروز است.
وی با اشاره به اقدامات خوب بهورزان در روستاها افزود: امروزه افراد از طرف بهورز برای دریافت خدمات دعوت میشوند در حالی که در گذشته ارائه خدمات به این شکل نبوده است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: در گذشته برنامههای بهداشتی بر گروههای خاصی مانند مادران باردار، کودکان و نوزادان متمرکز بود که با اجرای برنامه جلوگیری از کنترل عوامل خطر بیماریهای غیرواگیر، تمام جمعیت سنی در گروههای سنی مراقبت قرار میگیرند.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان همدان نیز در این همایش با بیان اینکه این شهرستان دارای 116 واحد اداری، 31 مرکز خدمات جامع سلامت، 29 پایگاه سلامت و 53 خانه بهداشت است اظهار کرد: علت عقبماندگی این شهرستان در اجرای طرح سامانه سیب به دلیل شهرنشین بودن بیشتر جمعیت آن است که تاکنون کمتر از یک سوم آن سرشماری شدهاند.
محمد خیراندیش بیان کرد: در راستای اجرای سامانه سیب تاکنون 37 جلسه آموزشی، اتصال 40 خط تلفن ثابت در خانههای بهداشت فاقد تلفن، کابلکشی در 61 مرکز و پایگاه بهداشتی، نصب مودم در یکصد پایگاه و افزایش تعداد رایانههای مراکز بهداشتی این شهرستان از 80 عدد به 377 عدد انجام شده است.
وی با بیان اینکه برای اجرای سامانه سیب در این شهرستان تاکنون بیش از 557 میلیون تومان هزینه شده است گفت: ثبت اطلاعات 437 هزار نفر در همدان صورت گرفته است.
انتهای پیام
دیدگاه شما