به گزارش صبح رزن به نقل از خبرگزاری فارس از همدان، سیدحبیبالله موسویبهار بعد از ظهر امروز در همایش «سامانه سیب فرصتها و چالشها» اظهار کرد: اجرای این سامانه از اولویتهای نخست امسال وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی همدان است که اقدامات لازم در راستای انجام آن صورت گرفته است.
وی به فعالیتهای این سامانه الکترونیک اشاره کرد و گفت: سامانه سیب در راستای طرح تحول نظام سلامت انجام شده و زیرساختی مناسب برای ساماندهی نظام ارجاع بیمار در آینده محسوب میشود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه در این سامانه اطلاعات بهداشتی و پزشکی افراد توسط مراقبان سلامت ثبت و ضبط میشود، به فراهم کردن زیرساختهای برای اجرای این سامانه پرداخت و گفت: در این راستا نشستهای مختلف با بهورزان و مسوولان مرتبط برگزار شده تا این طرح هرچه سریعتر به مرحله اجرا در آید.
وی بیان کرد: استان همدان در زمینه سامانه سیب و تشکیل پروندهها جزو استانهای دارای پیشرفت خوب است که امیدواریم هرچه سریعتر زیرساختهای این سامانه در همه شهرستانهای استان فراهم و طرح اجرایی شود.
موسویبهار تکمیل صد درصدی سامانه الکترونیک سلامت را خواستار شد و گفت: هم اکنون متوسط تشکیل پروندهها در این سامانه 78 درصد است که امیدواریم با تکمیل این سامانه از منابع سلامت حفاظت شود.
وی در ادامه سخنان خود به اقدامات انجام شده در طرح تحول نظام سلامت پرداخت و افزود: بعد از اجرای این طرح حوزه درمان، بهداشت و سلامت کشور دگرگون شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه در گذشته بیماران دغدغه بسیاری برای هزینههای مالی خود داشتند تصریح کرد: با اجرای طرح تحول نظام سلامت مخارج بیماران هم چون دندانپزشکی و ویزیت بیماران کاهش و اقدامات پیشگیرانهای در راستای حفظ بهداشت جامعه صورت گرفت که آثار خود را در آینده به خوبی نشان خواهد داد.
وی اظهار داشت: امروزه مراقبت فعال سلامت در کل کشور گسترش پیدا کرده و اقدامات خوبی در این حوزه انجام شده است.
موسویبهار با تاکید بر اینکه باید اقدامات انجام شده در حوزه طرح تحول نظام سلامت برای مردم بازگو شود گفت: با توجه به وارد کردن برخی ایرادات و انتقادهای غیر منصفانه به این طرح و شعارهای انتخاباتی باید اطلاعرسانیهای لازم در زمینه طرح تحول نظام سلامت صورت گیرد تا این طرح در آینده در کشور پابرجا بماند.
وی با بیان اینکه طی سالهای 84 تا 92 که کشور بیشترین درآمد نفتی را داشته است تنها 2.2 میلیارد تومان برای تجهیزات و پروژههای حوزه بهداشت هزینه شده است گفت: این در حالی است که تنها در سال گذشته 15 میلیارد تومان برای بهبود استاندارد حوزه درمان و بهداشت استان همدان هزینه شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان بیان کرد: در سال گذشته مصوب شد 291 پروژه شامل مراکز بهداشتی درمانی و پایگاه های بهداشت استان با اعتباری افزون بر 120 میلیارد تومان نوسازی شوند.
وی با بیان اینکه با اجرای طرح تحول نظام سلامت 300 میلیون تومان تجهیزات وارد استان شد گفت: در راستای اجرای این طرح 50 دستگاه آمبولانس و یک دستگاه هلیکوپتر امداد هوایی در اختیار استان قرار گرفت و 240 واحد بهداشتی نیز تعمیر و تجهیز شدند.
موسویبهار با بیان اینکه در چشمانداز 1400 امید به زندگی در میان ایرانیان 84 سال در نظر گرفته شده است گفت: تحقق این امر مستلزم مراقبتهای سلامت و افزایش آموزشهای مرتبط در این زمینه است.
وی در پایان سخنان خود با بیان اینکه یکی از اقدامات دولت حرکت به سوی الکترونیک شدن است، افزود: سامانه سیب، یکی از بزرگترین پروژههای مرتبط با سلامت است که در سراسر کشور به ارائه سرویس و خدمات سلامت و مراقبتهای بهداشتی میپردازد.
انتهای پیا
دیدگاه شما