تاریخ : 9. تير 1396 - 11:03   |   کد مطلب: 23853
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان از آماد‌ باش 9 اکیپ شهرستانی و یک اکیپ مرکزی اطفاء حریق در جنگل‌ها و مراتع استان همدان خبر داد.

به گزارش صبح رزن،اسفندیار خزایی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در همدان، با اشاره به اینکه خوشبختانه تاکنون آتش سوزی در مراتع استان رخ نداده است، اظهار کرد: چندین مورد آتش سوزی جزئی رخ داده که در بدو شروع اطفاء شده و خسارتی به دنبال نداشته است.

وی با بیان اینکه آتش سوزی بحرانی از خردادماه آغاز می شود و تاکنون آتش‌سوزی در سطح استان رخ نداده است، تصریح کرد: اکیپ ها و گشت های مراقبت هر روزه در حال گشت زنی در مناطق هستند.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان با بیان اینکه بیشتر آتش سوزی ها در شهرستان‌های جنوبی رخ می دهد چراکه پوشش گیاهی این در این مناطق بیشتراست، ادامه داد: اسدآباد، تویسرکان و ملایر از جمله شهرستان های جنوبی هستند که بیش از سایر شهرستان‌ها دچار آتش‌سوزی می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه شهرستان فامنین در سال گذشته تنها شهرستان بدون آتش‌سوزی بوده است، خاطرنشان کرد: شهرستان فامنین به عنوان شهرستان سبز معرفی شده است.

خزائی فرهنگسازی در راستای کاهش آتش‌سوزی را یکی از مباحث مهم عنوان کرد و افزود: جلوگیری از آتش‌سوزی یکی از اولویت‌های مهم است که در شورای هماهنگی نیز به آن پرداخته می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در سال گذشته 500 هکتار از مراتع استان طعمه حریق شدند، خاطرنشان کرد: عمده آتش‌سوزی‌ها در مراتع استان بوده و در 11 هکتار از جنگل‌های دست‌کاشت آتش‌سوزی شده است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان با اشاره به اینکه جنگل‌ها با یک هکتار کمترین میزان آتش‌سوزی را داشته‌اند، ادامه داد: بازگشت مرتع حریق شده به حالت اولیه 30 تا 50 سال زمان می‌برد.

وی با بیان اینکه خسارت آتش‌سوزی در مناطق خشک و نیمه خشک جبران‌ناپذیر است، اظهار کرد: 9 اکیپ شهرستانی و یک اکیپ مرکزی در استان در حالت آماده‌باش قرار دارند.

خزائی با بیان اینکه گشت و کنترل مراتع روزانه توسط اکیپ‌ها و گشت‌ها انجام می‌گیرد، ادامه داد: با فرهنگ‌سازی‌ می‌توان بخش عمده‌ای از آتش‌سوزی‌ها را کاهش داد.

انتهای پیام

دیدگاه شما

کانال خبری تلگرامی صبح رزن