به گزارش صبح رزن،استاندار در تودیع و معارفه فرماندار تویسرکان گفت: هیچ کدام از انتصاباتم سفارشی نبوده مگر با مشورت، اخلاقم اجازه نمیدهد که سفارشی کار کنم. زمانی که تصمیم گرفتم مدیری را جابهجا کنم پیشاپیش به وی میگویم تا در عرض یک ماه خود را آماده کند بعد مدیر بعدی را انتخاب میکنم و اینکه برخیها از جمله رسانهها تغییر و تحولات را به نام خود تمام میکنند بدانند که اگر بخواهم مدیری را جابجا کنم یک ماه پیش به او اطلاع میدهم. ممکن است در این گیر و دار از این موضوع رسانهای باخبر شود و با درج آن اعلام پیش دستی کند اما هر تغییر و تحولی با برنامهریزی صورت میگیرد.
همدانپیام: تغییر و تحولات مدیریتی استان بعدازظهر دیروز استاندار و هیأت همراه را به شهرستان تویسرکان برد تا در سالن فرمانداری این شهرستان مدیری را تودیع و مدیری دیگر را به کرسی ریاست بنشاند.
از بدو ورود به تویسرکان مشخص بود که اهالی این شهرستان نسبت به انتصاب فردی بومی رضایت دارند؛ چرا که با پردهنوشتهها و بنرهای رنگارنگ ورود فرماندار جدید و انتصاب وی را تبریک گفته بودند. البته دیگر گواه این موضوع هم حضور مردم در سالن جلسات فرمانداری تویسرکان برای استقبال از فرماندار جدید بود سالن شورای اداری شهرستان این بار میزبان کشاورزان، روحانیون و کسبه تویسرکان در کنار مدیران بود.
شهروندی میگفت: بنا به دلایلی اراضی کشاورزیم را از من گرفتهاند، خوشحالم که مدیری بومی انتخاب شده است؛ چرا که درد ما را میداند و مدیر «خودی» اجازه نمیدهد زمینهای همشهریش تصاحب شود.
برای نخستین بار بود که مقام ارشد استان در چنین جلساتی با توضیح مفصل در خصوص انتصاباتش برخی سوالات ذهنی را پاسخ داد و گفت: هیچ کدام از انتصاباتم سفارشی نبوده مگر با مشورت، اخلاقم اجازه نمیدهد که سفارشی کار کنم. زمانی که تصمیم گرفتم مدیری را جابهجا کنم پیشاپیش به وی میگویم تا در عرض یک ماه خود را آماده کند بعد مدیر بعدی را انتخاب میکنم و اینکه برخیها از جمله رسانهها تغییر و تحولات را به نام خود تمام میکنند بدانند که اگر بخواهم مدیری را جابجا کنم یک ماه پیش به او اطلاع میدهم. ممکن است در این گیر و دار از این موضوع رسانهای باخبر شود و با درج آن اعلام پیش دستی کند اما هر تغییر و تحولی با برنامهریزی صورت میگیرد. اعتقاد دارم که یک شبه نمیتوان مدیر جابهجا کرد.
این اخلاق من باعث ایجاد شایعاتی هم شده است؛ به طوری که برخی در گیرودار گذشت مدت زمان طولانی از معارفه مدیران، انتصاب مدیر جدید را به حساب خود میگذارند.
علیمحمد آزاد اظهار داشت: هر کس راجع به هر مطلبی سخن بگوید حرف او را گوش میدهم.
مشورت با دیگران هم یکی از ملاکهای انتخاب مدیران است اما در نهایت باید شخصاً خود به این برسم که لازم است کسی را جابهجا کنم و تا وقتی خودم به این موضوع نرسم، با حرف این و آن اقدام نمیکنم.
وی ادامه داد: گفتند نیروی بومی بهتر است معرفیها را دیدم، دفتری دارم که نام همه افرادی که قرار است جایی مشغول شوند یا مشغول بودند را در آن نوشتم اگر کسی بگوید که فلان کس بهتر است آن را در آن دفتر یادداشت میکنم، لیستی از همدانیها در جای جای کشور تهیه کردم تا برای برخی مسائل استان به آن مراجعه کنم.
استاندار همدان با بیان اینکه از همه حرفشنوی دارم اما تصمیم نهایی با خودم است، گفت: فرماندار جدید شهرستان را با تحقیق انتخاب کردم، شاخصهایی برای خود دارم که بر مبنای آن عمل میکنم. ولایتمداری، توانمندی، ایثارگری و بومی بودن از عمده شاخصهای مدیران من است.
علیمحمد آزاد اعتقاد دارد، مدیری که به همدان میآید، خانوادهاش هم باید در همدان مستقر شود. وقتی مدیری غیر بومی منطقه باشد، فکرش آزاد نیست. درگیریهای دوری از خانواده توان او را کم میکند.
این مقام مسئول در توضیح دلیل تودیع رضانیا فرماندار سابق تویسرکان نیز گفت: فرماندار سابق یک ماه پیش درخواست جابهجایی داده بود؛ چرا که رفت و آمد برای وی سخت بود لذا به دنبال کسی رفتم که بتواند در شهرستان ساکن شود. قطعاً از توان این مدیر ارزشی و ایثارگر در عرصه دیگری استفاده خواهم کرد.
وی از فرماندار جدید خواست تا افراد چاپلوس را در مجموعه مدیریتی به کار نگیرد، به مردم روستا توجه کند و ارتباط خود را با عموم مردم به ویژه محرومان تقویت نماید. در نهایت از مراجعه مردم نترسد؛ چرا که به اعتقاد وی مردم از جواب نگرفتن ناراحت هستند نه جواب «نه» شنیدن.
آزاد با استناد به سخنان رهبر انقلاب که میفرمایند «فروش نفت تلهای است که ما باید از آن بیرون آییم»، اظهار داشت: فروش نفت خط بطلانی به تفکر و ایده دانشجویان و جوانان ما بود، نفت میفروختیم و دانشجو را برای تحصیل به خارج کشور میفرستادیم، آن وقت از آنان انتظار داشتیم که پس از طی دوران تحصیل و آموزش تمدن غرب حین بازگشت به ایران، سنتها و الگوهای ایرانی را در کارها بیان کنند البته نمیخواهیم بگوییم همه تحصیلکردهها تفکر غربی دارند اما فروش نفت و در کنار آن اعزام دانشجو به خارج کشور را وابسته کرده بود امروز با پا گذاشتن دشمن به میدان و تحریم ایران ما به خودمان آمدیم تا از تفکر و ایده خود برای توسعه کشور استفاده کنیم و چه بسا دشمن در این ترفند خود هم شکست خورده است. در حقیقت دشمن ما را وادار به استفاده از تفکرمان کرد.
دیگر سخنران این جلسه امام جمعه تویسرکان بود که گفت: همچنان که برای دینداری باید یک سری واجبات، محرمات و مسائل دینی را بیاموزیم لازم است برای سیاست و مدیریت هم مسائلی آموخته شود.
حجتالاسلام محمدعلی ارزنده با بیان اینکه سیاست ما عین دیانت است، اظهار داشت: با آموزش درست سیاست است که فرق بین سیاستمدار و سیاستباز مشخص میشود.
وی با تأکید بر اینکه دینداری برای ما علما هزینههایی چون آبروداری، ازخودگذشتگی و شجاعت را میطلبد، افزود: سیاست هم هزینههایی چون تیزبینی، زحمت کسب اطلاعات و رعایت اصل دین میخواهد لذا ورود به عرصه سیاسی کار هر کسی نیست.
حجتالاسلام ارزنده افزود: اگر میخواهید رجل سیاسی را در سیاست و دیانت که مکمل هم هستند امتحان کنید به او یک پست بدهید تا اینگونه او را محک زده باشید اگر موفق بود او یک رجل سیاسی است.
وی سالن فرمانداری تویسرکان را «سالن عبرت» خواند و گفت: بارها در این سالن شاهد تودیع و معارفه فرمانداران و مدیران بودم.
امام جمعه تویسرکان ادامه داد: در رفتن فرماندار سابق کسی دخیل نبود همچنان که درآمدن حسین شرکایی کسی دخالت نکرد؛ بنابراین، این دو وامدار کسی نبوده و نیستند حال ما وظیفه داریم از وی حمایت کنیم که این کار را میکنیم.
فرماندار سابق نیز با بیان اینکه کار فرمانداران علاوه بر امور اجرایی نظارت بر حسن اجرای سیاستهای عمومی دولت است، اظهار داشت: قاطعانه میگویم آنچه در طول 15 ماه در شهرستان داشتیم جز خدمت مجموعه مدیریتی به مردم شهرستان نبود شاخص این گفتار من و صحت آن را باید در حفظ امنیت و مسائل سیاسی شهرستان توسط اعضای شورای تأمین و نیز سالم بودن انتخابات جست.
حسن رضانیا ادامه داد: 7 ماه خدمت من به مدیریت انتخابات برگشت؛ انتخاباتی که با تمام توان دنبال شد و بسیار هم موفق بود. وزارت کشور به دلیل سالم بودن این انتخابات با تقدیر استانداری هم از نظر نحوه اجرا، شعب و ... آن را تأیید نمود.
منتها شورای نگهبان تشخیص داد و همه پذیرفتند. با این پذیرش اعتقاد دارم که احترام به قانون را خیلیها باید از مردم تویسرکان بیاموزند؛ چرا که هر لحظه امکان مشکل و ازدحام در خیابانهای شهر بود اما ما حتی یک بازداشتی هم نداشتیم.
وی دیگر شاخص عملکردی خود را لبیکگویی مردم به حضرت آقا در راهپیمایی 22 بهمن بیان کرد و گفت: این لبیکگویی برگرفته از اعتقادات مردم به رهبری و نظام و نیز خدمت دولت به آنان بود.
فرماندار سابق شهرستان گفت: دولتهای نهم و دهم سه سفر به شهرستان داشت آنچه اتفاق افتاد بالغ بر 250 مصوبه بود که 98 درصد مصوبات سفر اول، 96 درصد مصوبات سفر دوم و 68 درصد مصوبات سفر سوم محقق شده است و تمام مصوبات باقی مانده نیز در حال اجراست.
در دهه فجر نیز 53 پروژه را به بهرهبرداری رساندیم، مسکن مهر شهرستان رتبه سوم را دارد. در بحث اعتبارات عمرانی 415 درصد رشد داشتیم.
سهم اشتغال سال 91 به تعداد 5 هزار و 62 نفر بود که تاکنون 93 درصد محقق شده است که میتوانید راستیآزمایی کنید.
امسال 551 مسکن روستایی مقاومسازی شد. از سهم 6 میلیارد و 700 میلیون طرح توسعه کشاورزی جدای از برنامههای جاری بیش از 4 میلیارد پرداخت شده و 3 میلیارد پرونده هم آماده داریم.
وی اظهار داشت: هماینک نیز آمادگی آن را داریم که هر کجا لازم بود مردانه در خدمت فرمانداری باشیم.
آخرین سخنران فرماندار جدید بود که گفت: مسیر مسئولیت کوتاه و وظیفه خدمت بسیار سنگین است.
اینک که توفیق یافتم به مردم شهرستان خود خدمت کنم خدا را شکر میکنم و از همه میخواهم تا با احساس مسئولیت و ایجاد ارتباط با مردم به ویژه محرومان ما را یاری کنند.
حسینعلی شرکایی حرکت در مسیر ولایت و روحانیت را از وظایف و اولویتهای اصلی برشمرد و ادامه داد: به فرموده رهبر معظم انقلاب «امروز مهمترین نیاز کشور اتحاد است»؛ لذا باید در این راستا گام برداریم.
وی با اشاره به انتخابات پیش رو گفت: در شهرستان سه انتخابات مهم در پیش داریم که با کمک مردم و پیشینه دینی آنان کارنامه درخشانی در این خصوص خواهیم داشت. در پایان حکم فرماندار جدید قرائت شد و با اهدای لوح تقدیری از فرماندار سابق تقدیر به عمل آمد.
منبع:همدان پیام
دیدگاه شما