به گزارش صبح رزن به نقل از خبرگزاری تسنیم از همدان، محمود تعجبی پیش از ظهر امروز در نشست خبری چهارمین دوره المپیاد ورزشی دانشجویان دانشگاه جامعه علمی کاربردی، اظهار داشت: المپیاد ورزشی دانشجویان دختر در هفته آینده به میزبانی دانشگاه علمی کاربردی واحد استان همدان برگزار میشود.
وی با اشاره به اینکه از دلایل برگزار شدن این المپیاد در همدان این است که همواره استان همدان میزبان خوبی در اغلب المپیادها، مسابقات و همایشها بوده است، افزود: جاذبههای گردشگری و انعکاس اخبار به صورت مناسب توسط اصحاب رسانه از دیگر دلایل برگزاری این المپیاد به میزبانی استان همدان است.
تعجبی با بیان اینکه در سال گذشته استان همدان میزبان مسابقات والیبال بود، عنوان کرد: 21 استان در این مسابقات شرکت کردند که استان همدان رتبه سوم را کسب کرد و میزبانی شایسته در آن مسابقه سبب شد تا همدان میزبان المپیاد دانشجویان علمی کاربردی نیز باشد.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان همدان تصریح کرد: المپیاد ورزشی دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی برای دختران در هشت رشته تنیس روی میز، بدمینتون، شنا، دوومیدانی، تکواندو، تیراندازی، شطرنج و کاراته برگزار میشود.
دانشجویان علمی و کاربردی 31 استان در المپیاد دانشجویی شرکت میکنند
تعجبی با اشاره به اینکه بدون احتساب استان همدان، همدان در این المپیاد میزبان دانشجویان 30 استان است، گفت: تعداد دانشجویان شرکتکننده در المپیاد دانشجوی دانشگاههای علمی کاربردی 650 الی 700 نفر است.
وی با بیان اینکه دانشجویان دختر 1 مرداد وارد همدان شده و 5 مرداد از همدان خارج میشوند ، اظهار داشت: دانشجویان پسر نیز 8 مرداد وارد همدان شده و تا 12 مرداد در همدان حضور دارند.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان همدان عنوان کرد: مراسم افتتاحیه المپیاد ورزشی دانشجویان دانشگاههای علمی و کاربردی کشور به میزبانی استان همدان روز دوشنبه در سالن انقلاب با حضور سرپرست دانشگاههای جامعه علمی و کاربردی و معاونان ایشان همراه با رژه کاروانهای ورزشی برگزار میشود.
تعجبی با تأکید بر اینکه میزبان اسکان و مسابقات دانشگاه بوعلی سینا همدان است، افزود: از سالنهای ورزشی، خوابگاهها و امکانات دانشگاه بوعلی سینا برای برگزاری این المپیاد استفاده میشود و ستاد برگزاری المپیاد در دانشکده ادبیات و علوم انسانی است.
وی با اشاره به اینکه از تمامی استانها در بخش خواهران و برادران شرکت کردهاند، گفت: مراسم اختتامیه المپیاد ورزشی در روز چهارشنبه بعد از ظهر در سالن شهید چمران دانشگاه بوعلی برگزار میشود.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان همدان عنوان کرد: المپیاد ورزشی دانشجویان علمی کاربردی در 5 سالن شهید محبی، سوم خرداد، یونسی، استخر دانشگاه بوعلی و 2 سالن علوم پزشکی و مسابقات دوومیدانی نیز در استادیوم قدس همدان برگزار میشود.
تعجبی با بیان اینکه این المپیاد چهارمین المپیاد دانشجویان دانشگاههای علمی کاربردی کشور است، تأکید کرد: از همکاری هیأتهای ورزشی استان در حوزههای مختلف بهرهمند شدیم.
وی با تأکید بر اینکه در بحث داورها اگر هیأتی داور خود را تعیین نکرده باشد برای آن هیأت از تهران داور انتخاب میشود، تصریح کرد: هرگونه تجهیزاتی که از سوی هیأتها به عنوان لوازم مورد نیاز مشخص شده و در همدان موجود نبود از استانهای دیگر و یا فدراسیون تهران تهیه شده است.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان همدان با اشاره به اینکه المپیاد پسران نیز در حوزه 8 ورزش برگزار میشود، بیان کرد: تنیس روی میز، بدمینتون، شنا، تکواندو، دوومیدانی، کشتی آزاد، شطرنج و کاراته 8 ورزشی هستند پسران دانشجو دانشگاههای علمی کاربردی در آنها به رقابت با یکدیگر میپردازند.
تعجبی با بیان اینکه در المپیاد پسران بیشترین اقبال از ورزشهای کشتی، شطرنج و شنا شده است، اظهار داشت: در حوزه دختران نیز کاراته، دوومیدانی و شنا ورزشهای هستند که مورد اقبال بیشتری قرار گرفتهاند.
وی با تأکید بر اینکه نسبت به جمعیت 1 میلیون 800 هزار نفری استان تحصیل 6 هزار دانشجو در دانشگاههای علمی کاربری استان کم است، افزود: باید در استانی با این جمعیت حداقل 18 الی 19 هزار نفر در مراکز علمی و کاربردی مشغول به تحصیل باشند.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان همدان با بیان اینکه از جمعیت دانشجو استان سهم دانشگاههای علمی و کاربردی کم است، گفت: 86 هزار دانشجو در استان مشغول به تحصیل هستند که از این تعداد فقط 6 هزار نفر در مراکز علمی و کاربردی تحصیل میکنند که میتوان ضعف در اطلاعرسانی را از دلایل کمبود دانشجو در دانشگاههای علمی کاربردی دانست.
پیشبینی تحصیل 8 هزار دانشجو در مراکز علمی کاربردی استان همدان در سال تحصیلی 96-97
تعجبی تأکید کرد: پیشبینی میشود که در سال تحصیلی 96- 97 حدود 8 هزار نفر در دانشگاههای علمی و کاربردی استان مشغول به تحصیل شوند.
وی با اشاره به اینکه 6 هزار دانشجو در 19 مرکز علمی و کاربردی استان همدان تحصیل میکنند، بیان کرد: 10 مرکز علمی و کاربردی نیز در سطح استان نیمه فعال یا غیرفعال هستند که تلاش ما با همکاری وزارت علوم فعال کردن این مراکز آموزشی است.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان همدان با بیان اینکه تعداد دانشجویان در حال تحصیل در دانشگاههای علمی کاربردی مهم است اما اولویت نیست، تأکید کرد: سیاست وزارت علوم و اولویت اول در حوزه دانشگاههای علمی و کاربردی کیفیتبخشی به آموزش است.
تعجبی با تأکید بر اینکه پالایش و پایش مدرسان دانشگاههای علمی و کاربردی استان انجام میشود، افزود: بخشی از مدرسان که تعداد آنها کم است و کیفیت آموزش پایینی دارند کنار گذاشته میشوند.
وی تأکید کرد: دانشگاههای علمی و کاربردی تنها دانشگاههایی هستند که مهارت افزایی و مهارتآموزی را جز اولویتها و رسالت اصلی خود میدانند و به دنبال این هدف با ارتباط تنگاتنگ دانشجویان با حوزه صنعت و وزارت کار هستند.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان همدان با اشاره به اینکه مشکل اشتغال باید به عنوان یک مشکل ملی تلقی شود، گفت: همه سازمانها و ارگانهای کشور باید توانمندی خود را در این راستا به کار گیرند.
تعجبی با بیان اینکه در دینا 17 هزار شغل موجود است که از این تعداد 7 هزار شغل در شأن ایران نبوده با مسائل اجتماعی و بومی ما مغایرت دارند، عنوان کرد: از 10 هزار شغل باقی مانده فقط 3 هزار و 500 شغل در ایران احصا شده است.
6 رشته امسال به رشتههای تحصیلی مراکز علمی و کاربردی استان همدان اضافه میشود
وی با اشاره به اینکه سیاست مراکز علمی و کاربردی ایجاد مشاغل و رشتههای تحصیلی جدید است، تصریح کرد: با توجه به رسیدن راهآهن به همدان ما به دنبال این هستیم که رشتههای راهآهن و منبت و چوب را داشته باشیم که تعمیرات و نگهداری موبایل نیز جز رشتههای مورد نیاز جامعه است.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان همدان با بیان اینکه یک هزار نفر در استان همدان کد مدرسی تدریس در مراکز علمی و کاربردی را دارند، اظهار داشت: از این تعداد 700 مدرس در دانشگاههای علمی و کاربردی استان مشغول به تدریس هستند.
تعجبی با تأکید بر اینکه تغییر سیاست سازمان یکی از دلایل تعطیلی مراکز علمی کاربردی است، عنوان کرد: عدم استقبال از برخی رشته نیز از دیگر دلایل تعطیلی 10 مرکز آموزشی علمی و کاربردی استان است.
وی با اشاره به اینکه حدود 6 رشته امسال به رشتههای تحصیلی اضافه میشود، افزود: این رشتهها به مراکز علمی و کاربردی اعلام شده است و میتوانند در این رشتهها دانشجو جذب کنند که کارشناسی آسانسور یکی از این رشتهها است.
انتهای پیام/
دیدگاه شما