به گزارش صبح رزن،حجتالاسلام علیرضا سلیمی عضو هیئترئیسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به تشکیل کارگروه مشترک دولت و مجلس برای رسیدگی به معیشت معلمان، اظهار داشت: اعضای کمیسیون جلسات مستمری با دولت و وزرای مربوطه در رابطه با معیشت معلمان داشته است.
وی با بیان اینکه محور جلسات، پیگیری پرداخت مطالبات معلمان حقالتدریس، پرداخت پاداش بازنشستگی و بیمه طلایی معلمان بود، افزود: متاسفانه خدمات بیمه طلایی به هیچ عنوان مورد رضایت معلمان نیست و تسهیلات ناقص و ناکافی را در اختیار این قشر زحمتکش قرار میدهد.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه متاسفانه برخیها طوری با معلمان رفتار میکنند که گویی آنها نیروهای مازاد و کمارزش هستند، تصریح کرد: گروهی در آموزش و پرورش در تلاشند تا در همین راستا اکثر تشکیلات سیستم آموزشی را به بخش خصوصی واگذار کنند، البته مجلس شورای اسلامی در مقابل این اقدام مقاومت کرده و اجازه تحقق آن را نداده است.
حجتالاسلام سلیمی گفت: یکی از عواملی که باعث بروز مشکلات تشکیلاتی در آموزش و پرورش شده این است که نظام آموزشی کشور فاقد یک سیستم یکپارچه است و شاهد هستیم انواع و اقسام مدارس از جمله دولتی، غیرانتفاعی و نمونه دولتی، شاهد و یا شبانه در حال فعالیت هستند که یکپارچگی نظام آموزشی را زیر سوال بردهاند، بنابراین یکی از اهداف این کارگروه تلاش برای ایجاد نظام آموزشی یکپارچه به منظور مدیریت بهتر آموزش و پرورش بوده است.
وی با اشاره به برخی خروجیهای کارگروه مشترک دولت و مجلس اظهار داشت: تا این لحظه موفق شدهایم اقدامات خوبی در راستای پرداخت پاداش بازنشستگی معلمان انجام دهیم منتهی در بحث افزایش حقوق معلمان هنوز با دولت در حال مذاکره هستیم که متاسفانه دولت در برابر افزایش حقوق مقاومت میکند.
انتهای پیام/
دیدگاه شما