محمد سهیلی در گفتوگو با خبرنگار فارس در رزن با اشاره به ظرفیتهای شهرستان رزن در بخش صنعت، اظهار کرد: شهرستان رزن دارای یک شهرک صنعتی به مساحت 100 هکتار است که 70 هکتار آن قابلیت ایجاد مراکز صنعتی و 30 هکتار هم برای ایجاد فضای سبز، راه و... را دارد.
وی با بیان اینکه 46 واحد تولیدی صنعتی دارای پروانه بهرهبرداری در داخل و خارج شهرک صنعتی وجود دارد، گفت: از این تعداد 12 واحد دارای پروانه بهرهبرداری و 6 واحد فعال بدون پروانه بهره برداری در داخل شهرک صنعتی فعالیت دارند.
سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان رزن ادامه داد: زیرساختهای لازم برای شهرک صنعتی رزن مانند برق، آب، گاز، مخابرات و آتش نشانی و تصفیه مخزن 2 میلیون لیتری آب پیش بینی شده است.
وی از فعالیت 34 واحد فعال دارای پروانه بهرهبرداری در خارج از شهرک صنعتی رزن خبر داد و گفت: وجود مواد اولیه با ظرفیت مناسب برای ایجاد صنایع مرتبط مانند انواع ورق و فویل آلومینیوم، تولید کاغذ از آهک با توجه به وجود مواد معدنی در شهرستان، مهمترین پتانسیلهای شهرستان رزن در حوزه صنعت است.
سهیلی افزود: از مهمترین کارخانجات بزرگ شهرستان میتوان به شرکت سیمان هگمتان، سیمان اکباتان، بخاری هوشمند کممصرف شوکت، بینا رزن، شرکت الکترونیکی رایان نیک، قطعهسازان، رزن صاف و واستر یوشان اشاره کرد.
وی با اشاره به پتانسیلهای سرمایهگذاری برای صادرات در این شهرستان گفت: نزدیکی به استانهای تهران، قزوین و مرکزی بستری مناسب برای کالاهای صادراتمحور با توجه به نزدیکی جغرافیایی با کشور عراق برای افزایش فعالیتهای صادراتی و راه های ارتباطی مناسب از مهمترین پتانسیل های شهرستان رزن برای سرمایهگذاری برای صادرات محسوب می شود.
18 معدن فعال در شهرستان رزن
سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت رزن با اشاره به تعداد معادن شهرستان گفت: در این شهرستان 33 معدن وجود دارد که از این تعداد 18 معدن فعال و 15 معدن غیرفعال هستند.
وی افزود: از این تعداد معادن شهرستان رزن تعداد 13 واحد در بخش مرکزی رزن، 6 واحد در بخش قروه درجزین و 14 واحد در بخش سردرود است.
سهیلی با بیان اینکه در بخش معدن برای 286 نفر اشتغالزایی شده است، میزان استخراج از معادن شهرستان رزن را بیش از 4 میلیون 113هزار تن عنوان کرد و افزود: میزان ذخیره معادن شهرستان رزن بیش از 484 میلیون و 138 هزار و 798 تن است.
وی با بیان اینکه سرمایهگذاری در صنایع وابسته به معادن موجود، مانند تولید کاغذ از آهک، فراوری مواد معدنی انجام شده است، اظهار کرد: شهرستان رزن در ذخیره مواد معدنی رتبه اول استان را دارد.
سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت رزن خاطرنشان کرد: از نظر تعداد معادن در استان همدان، شهرستان رزن رتبه پنجم را به خود اختصاص داده که بیش از 60 درصد معادن شهرستان فعال هستند.
وی گفت: تحریمهای بین المللی و تاثیر منفی افزایش نرخ ارز، نوسانات قیمت مواد خام، مواد معدنی فراوری نشده، وجود معارضین روستایی در فرآیند صدور مجوز مواد معدنی و استناد به تخریب منابع طبیعی از نقاط ضعف شهرستان رزن در بخش صنعت و معدن است.
انتهای پیام
دیدگاه شما