حسن لطفی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، در رابطه با مشکلات حوزه پسماند شهری گفت: بیشتر مشکلات حوزه پسماند در شهرهای کوچک اتفاق میافتد چرا که جمعآوری و ساماندهی پسماندها توسط شرکتهای متولی در این مناطق توجیه و صرفه اقتصادی ندارد.
با خلاء قانونی در مدیریت پسماند مواجه هستیم
نماینده مردم رزن در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: در حوزه مدیریت و ساماندهی پسماندهای شهری با خلاء قانونی مواجه هستیم چرا که قانون واحدی برای انجام این کار توسط متولیان خاص وجود ندارد . باید دقت داشته باشیم که امحای پسماند بدون استفاده از فناوریهای روز دنیا ممکن نیست و اوضاع بد اقتصادی کشور مانع خرید این فناوریهای نوین میشود، به همین علت مدیریت پسماند به یک مسئله حساس در ایران تبدیل شده است.
پتانسیل عظیم فعالیتهای عمرانی در کشور
این نماینده مردم در مجلس دهم، تصریح کرد: اساساً در کشور ما ظرفیتهای بسیار زیادی برای توسعه فعالیتهای عمرانی وجود دارد که موجب اشتغالزایی و کاهش فقر و بیکاری میشود. اما به درستی از تمام ظرفیت آنها استفاده نمیشود، برای پیشرفت در همه حوزهها باید از پتانسیل شرکتهایی که توان مالی و دانش کافی برخوردار هستند، استفاده کنیم.
حضور کم رنگ استارتآپها در فعالیتهای سخت افزاری
وی در رابطه با نقش و حضور استارت آپها و کارآفرینان در حوزه جمع آوری و ساماندهی پسماند شهری افزود: بخش عمدهای از استارت آپها در کشور ما نرم افزاری بوده و غالباً در میدانهای سختافزاری دیده نمیشوند چرا که نیازمند قدرت مالی، دانش و فناوریهای خاصی هستند بهعنوان مثال هزینه راهاندازی استارتآپهای نرم افزاری چون اسنپ به مراتب از فعالیتهای گستردهای همچون مدیریت و ساماندهی پسماندهای شهری کمتر است.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، یادآورشد: برای بهبود وضعیت پسماندهای شهری باید از توان شرکتهای بزرگ ، کارآفرینان و استارت آپها استفاده کنیم. همچنین استارت آپها برای ورود به حوزه های مختلف کشور نیازمند حمایت دولت و سرمایهگزاری شرکتهای بزرگ تجاری هستند ./
پایان پیام
دیدگاه شما