بتول سلطانی با بیان اینکه بنده صندوق خرد اعتبارات روستایی در روستای قراکند را مدیریت میکنم ادامه داد: 54 نفر عضو این صندوق هستند و با دریافت تسهیلات مشاغل خانگی راهاندازی میکنند.
تأثیر صندوق خرد زنان روستایی در اشتغال بانوان
وی با بیان اینکه زنان روستایی بعد از آموزش در منازل خود مشغول کار میشوند افزود: صندوق خرد زنان روستایی در اشتغالزایی برای بانون بسیار تاثیرگذار بوده و استقبال هم از آن خوب بوده است.
این بانوی کارآفرین ادامه داد: این صندوق را از سال 83 راهاندازی کردیم، فعالیت آن بعد از مدتی به دلیل عدم پیگیری از بین رفته بود اما مجدد این ظرفیت را راهاندازی کردم.
وی گفت: از آن جا که صندوق خرد زنان روستایی نباید بیش از 50 نفر عضو داشته باشد به دنبال ایجاد یک صندوق جدید در روستا هستیم چراکه استقبال بسیار خوب بوده است.
سلطانی فعالان کارگاهش را زنان بدسرپرست و بیسرپرست عنوان کرد و افزود: برخی از دانشجویان هم فصل تابستان با ما همکاری میکنند.
وی که معتقد است در صورت همت و صرف توان، کار همیشه وجود دارد و بیکاری معنایی ندارد ادامه داد: برخی از نبود کار گلایه میکنند اما اگر خود ما بخواهیم میتوانیم شغل ایجاد کنیم.
این بانوی کارآفرین روستایی در ادامه با بیان اینکه اغلب برای تولیدات چرمی سفارش میگیرم تصریح کرد: البته زعفران تولیدیام را هم آشنا و فامیل میخرند و به دیگران هم معرفی میکنند.
وی که موفق به کشت یک هکتار زعفران شده است ادامه داد: به صورت آزمایشی از یکهزار متر کشت زعفران را آغاز کردم، برخی میگفتند کشت این گیاه در همدان امکان ندارد من به این بدبینیها اهمیتی ندادم و بعد از تحقیق هم متوجه شدم زعفران گیاه بومی همدان است.
مسوولان پشت صنعتگران باشند
سلطانی ضمن اینکه از دولت خواست حامی صنعتگران باشند تأکید کرد: بنده به شخصه از مسوولان تسهیلات نمیخواهم، تنها درخواستم حمایت است ضمن اینکه باید از بروز مشکلات مالیاتی و بیمهای جلوگیری شود.
وی که در نمایشگاه شهرهای مختلف شرکت کرده است ادامه داد: خوشحالم چند خانم با کمک من برای خود درآمد دارند، دوست دارم روزی برسد در روستای ما هیچ خانمی در خانه خود بیکار نباشد.
این بانوی کارآفرین با اشاره به اینکه از مسوولان انتظار دارم به روستاها به صورت ویژه توجه کنند بیان کرد: اگر از روستاها و روستاییان هم حمایت شود این افراد میتوانند موفق شوند و بیکاری هم ریشهکن میشود.
دیدگاه شما