تاریخ : 20. بهمن 1398 - 0:19   |   کد مطلب: 27163
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان رزن گفت: پنج واحد صنعتی تعطیل شده در شهرستان رزن احیا شده است.

به گزارش صبح رزن،محمد سهیلی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه تعداد واحدهای فعال صنعتی شهرستان های رزن و درگزین  ۴۳ واحد با پروانه بهره برداری است، اظهار کرد: ۹ واحد فعال دارای جواز تأسیس یا در مرحله دریافت پروانه است که امسال پنج واحد صنعتی تعطیل شده را احیا کردیم.

وی ادامه داد: با پیگیری های انجام شده مسئولان شهرستان و استان در شهرک صنعتی به جز شش واحد که در تصرف بانک ها و سازمان ها هستند، سوله خالی برای سرمایه گذار وجود ندارد.

سهیلی با اشاره به مهمترین شرکت های تولیدی این دو شهرستان اعلام کرد: شرکت سیمان هگمتان، سیمان سفید اکباتان، بخاری گازی شوکت، الکترونیک رایان نیک، رزن صاف، رخشان آرد، قطعه سازان، رازان صنعت، فر آورده های غذایی بینا رزن، قند خوش طعم، نگین لوله، بامبو چوب، کفش تن پاک، واستر یوشان ماد و ارکان لوله شرکت های مهم دو شهرستان رزن و درگزین هستند.

وی افزود: تشکیل پنجره واحد سرمایه گذاران توسط فرماندار شهرستان رزن تأثیر زیادی در سرعت بخشیدن به صدور مجوزها داشته و پیگیری های مستمر فرمانداران دو شهرستان رزن و درگزین در جذب سرمایه گذار مؤثر بوده است.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان‌های رزن و درگزین یادآور شد: بهره برداری از واحد نگین لوله با سرمایه گذاری ۵۸ میلیارد ریال با اشتغال ۱۲ نفر، بهره برداری از تولید کفش تن پاک با سرمایه گذاری ۲۰ میلیارد ریال با اشتغال ۲۰ نفر و بهره برداری از طرح توسعه قطعه سازان شوکت با سرمایه گذاری ۲۹میلیارد ریال با اشتغال شش نفر از مهمترین اقدامات انجام شده در حوزه صنعت است.

وی اضافه کرد: صدور ۱۵ واحد جواز تأسیس و دو مورد مجوز طرح توسعه، معرفی ۲۸ واحد صنفی و صنعتی برای استفاده از تسهیلات اشتغال پایدار روستایی، پرداخت شش فقره تسهیلات به مبلغ ۱۴ هزار و ۶۰۰ میلیون ریال با اشتغال ۴۵ نفر و ۱۰ فقره در شرف پرداخت و پرداخت یک فقره تسهیلات فراگیر به مبلغ ۲۵ هزار میلیون ریال از مهمترین اقدامات انجام شده در حوزه صنعت است.

سهیلی در ادامه به خبرنگار ایسنا گفت: امسال بیشترین تعهد اشتغال در بین دستگاه های اجرایی برای اداره صنعت، معدن و تجارت درنظر گرفته شده که بیش از صددرصد تعهد اشتغال در دو شهرستان رزن و درگزین محقق و در سامانه ثبت شده است.

وی با بیان اینکه شهرستان رزن در ذخیره مواد معدنی  رتبه اول استان را دارد، یادآور شد: در حوزه  معادن تعداد ۵۱۹ نفر اشتغالزایی مستقیم و غیرمستقیم ایجاد شده است البته عمده مشکل بخش معدن عدم فرآوری محصول در شهرستان است.

انتهای پیام

دیدگاه شما

کانال خبری تلگرامی صبح رزن