آخرین اخبار

تاریخ : 22. مهر 1392 - 15:43   |   کد مطلب: 4672
مسئول بهداشت محیط و حرفه‌ای مرکز بهداشت رزن خبر داد
مسئول بهداشت محیط و حرفه‌ای مرکز بهداشت شهرستان رزن از تعطیلی یک کارگاه تولید خیارشور تخمیری در روستای چورمق رزن خبر داد.

به گزارش صبح رزن به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی همدان، محمود برجی از تعطیلی یک کارگاه تولید خیارشور تخمیری در روستای چورمق رزن خبر داد و اظهار کرد: این کارگاه پیش از این دارای مجوزهای بهداشتی بوده و در فصل برداشت خیار فعال است و در اکثر مواقع به صورت مخفیانه فعالیت می‌کند.

وی گفت: با هوشمندی و ترفندهای خاص بازرسین، محل بازدید به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی و استفاده از سبزیجات فاسد و با اخذ مجوزهای لازم و دستور قضایی محل مورد نظر پلمب شد.

مسئول بهداشت محیط و حرفه‌ای مرکز بهداشت شهرستان رزن افزود: یک چلوکبابی، نانوایی و خواربار فروشی نیز در طی برنامه طرح توسعه و تشدید نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی به دلیل تخلفات بهداشتی پلمب و تعطیل شدند.

وی از تعطیلی چهار مرکز تهیه و توزیع مراکز فروش و عرضه مواد غذایی خبر داد و گفت: این تعطیلی‌ها در راستای طرح توسعه و تشدید کنترل مراکز عرضه مواد غذایی انجام شد.

برجی ضمن تشریح عملکرد واحد و تاکید بر اهمیت کنترل سلامت غذایی، تعداد بازدید اکیپ کشیک بهداشت محیط را 34 مورد، تعداد نمونه‌برداری مواد غذایی را 13 مورد شامل (انواع نان، نمک، روغن، رب محلی، لبنیات و رنگ غذا) و مواد غذایی فاسد و معدومی را یک هزار و 205 کیلوگرم اعلام کرد که این مواد شامل رب، مواد لبنی، پروتئینی، خشکبار، تنقلات و شیرینی‌جات بوده است.

وی افزود: در راستای پایش منابع آب و شبکه‌های آبرسانی شهریور ماه سال جاری، یک هزار و 442 مورد کلر‌سنجی،71 مورد نمونه‌برداری میکروبی آب و 6 مورد نمونه‌برداری شیمیایی و 27 مورد معرفی به مراجع قضایی از دیگر اقدام‌های انجام شده در این مرکز است.

دیدگاه شما