به گزارش صبح رزن،علیرضا صفری در گفتوگو با خبرنگار فارس در همدان با اشاره به فعالیتهای مدیریت درمان در سه بخش عمده اظهار کرد: درمان مستقیم یکی از این بخشها و دغدغه اصلی هر مدیریت درمانی است که مراکز ملکی سازمان را شامل میشود.
وی با بیان اینکه استان همدان دارای دو بیمارستان ملکی سازمان است، افزود: بیمارستان آتیه در همدان و بیمارستان غرضی نیز در ملایر فعال است.
مدیر درمان سازمان تأمین اجتماعی همدان با اشاره به فعالیت پنج درمانگاه در سطح استان بیان داشت: در شهر همدان دو درمانگاه، در تویسرکان، نهاوند و اسدآباد نیز یک درمانگاه وجود دارد که به بیمهشدگان تأمین اجتماعی خدمات ارائه میکنند.
وی ادامه داد: در درمان مستقیم ارائه خدمات به بیمهشدگان اجباری تأمین اجتماعی رایگان و به مشاغل آزاد و اختیاری با ارائه دفترچه و پرداخت فرانشیز است.
صفری یادآور شد: فرانشیز پرداختی نیز 10 درصد در بخش بستری و 30 درصد تعرفه دولتی در بخش سرپایی است.
وی با اشاره به حدود 700 هزار بیمه شده در سطح استان تصریح کرد: در راستای خدماترسانی به بیمهشدگان بحث سطحبندی خدمات درمانی را داریم.
مدیر درمان سازمان تأمین اجتماعی همدان گفت: در صورتی که تعداد بیمهشدگان در هر شهری به 40 هزار نفر برسد باید از درمانگاههای عمومی، بین 41 تا 80 هزار نفر از درمانگاه تخصصی و بین 80 هزار تا 140 هزار نفر نیز از پلیکلینیک تخصصی برخوردار شوند.
وی ادامه داد: برای بالاتر از 140 هزار نفر نیز در شهرها بیمارستان سطح شهری داریم که چهار متخصص زنان، اطفال، داخلی و جراحی در آن خدماترسانی دارند که در مرکز استان ارتوپدی، چشم، ENT ، اورولوژی و نورولوژی هم به چهار متخصص پایه اضافه می شود.
صفری ابراز داشت: با توجه به بحث جمعیتی و اقبال خوبی که مردم نسبت به مراکز درمانی سازمان تأمین اجتماعی دارند با پیگیریهای انجام شده پلیکلینیک تخصصی همدان نیز در دهه فجر سال جاری به بهرهبرداری میرسد.
وی با اشاره به پیشرفت فیزیکی 100 درصد پلیکلینیک تخصصی همدان تأکید کرد: در حال حاضر تجهیزات این پلیکلینیک تخصصی در حال نصب بوده و امید است بتوانیم به زودی راهاندازی شود.
مدیر درمان سازمان تأمین اجتماعی استان همدان با اشاره به احداث دو درمانگاه عمومی دیگر طی چند سال آینده در سطح استان خاطرنشان کرد: برای درمانگاه بهار زمین خریداری شده و زمین درمانگاه رزن نیز در حال خریداری است.
دیدگاه شما