ببه گزارش صبح رزن،«علیرضا قاسمی» در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقهی همدان، با اشاره به اینکه لالجین پایتخت سفال ایران است، افزود: با همکاری پارک علم و فناوری استان بهدنبال این هستیم تا مرکز تحقیق و تفحص سفال را در منطقهی لالجین راهاندازی کنیم.
وی ادامه داد: در این مرکز همهی مراحل تولید سفال بهصورت علمی بررسی میشود و فرآیند تولید بهروز و علمی سفال به سفالگران آموزش داده میشود.
معاون صنایعدستی ادارهکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان همدان با بیان اینکه 21 هزار کارگاه فعال سفالسازی در استان همدان وجود دارد، تصریح کرد: 35 هزار نفر در این عرصه در حال فعالیتند.
قاسمی با اشاره به تاثیرگذاری خوشههای سفال در تولید یادآور شد: سه خوشهی سفال در رزن، ملایر و لالجین وجود دارد که 700 کارگاه در این سه خوشه در حال فعالیت هستند و با توجه به وجود زیرساختهای لازم بهدنبال تقویت و افزایش واحدهای مستقر در این خوشهها هستیم.
وی با بیان اینکه از ابتدای سال تاکنون 1100 نفر از طریق کارت صنایعدستی بیمه شدهاند، یادآور شد: از سال 90 تاکنون نزدیک به 9000 نفر در این عرصه بیمه شدهاند که بهدنبال افزایش این تعداد هستیم.
دیدگاه شما