به گزارش صبح رزن،ˈمحمد نظرپورˈ روز شنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: از این تعداد 12 واحد با ظرفیت 670 قطعه در شهرستان های همدان، ملایر و رزن با پروانه بهره برداری و مابقی با مجوز صنفی مشغول فعالیت هستند.
وی با بیان اینکه 350 نفر نیز در این واحدها فعالیت می کنند اضافه کرد: طوطی، قناری، بلبل، قرقاول، فنچ، مرغ عشق ، طاووس، کبک، بوقلمون، غاز، اردک و کبوتر از جمله انواع پرندگان زینتی هستند.
وی اظهار داشت: چنانچه این فعالیت مورد حمایت و مساعدت شهرداری ها قرار گیرد به لحاظ ایجاد باغ پرندگان ، پایانه مرکز خرید ،فروش و عرضه پرندگان و ایجاد تشکل صنفی می توانند باعث ایجاد اشتغال برای جوانان جویای کار شود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان ادامه داد: همچنین اینگونه فعالیت ها می تواند موجب تقویت و رونق گردشگری ،ایجاد زمینه مناسب برای صادرات و ارزآوری و تنوع بخشی به فعالیت های تولیدی و افزایش ارزش افزوده بخش کشاورزی شود.
نظرپور بیان کرد: سازمان جهاد کشاورزی استان همدان آمادگی دارد تا در قالب طرح های صنعتی پرورش پرندگان زینتی نسبت به صدور مجوز اقدام کرده و در صورت حمایت مساعدت بانک ها با اختصاص تسهیلات بانکی موردنیاز سطح فعالیت صنعتی این حرفه را در استان ارتقا دهد.
دیدگاه شما