به گزارش صبح رزن،یوسفرضا نوروزی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در همدان با اشاره به تراکم راه در سطح استان اظهار کرد: میانگین تراکم راه در کشور 13 درصد است در حالی که در استان همدان این شاخص 26 درصد و 2 برابر میانگین کشوری است.
وی افزود: این مهم نشاندهنده عملکرد و برنامهریزی خوب در زمینه توسعه راهها نسبت به وسعت استان است.
مدیر ساخت و توسعه راههای اداره کل راه و شهرسازی همدان اظهار کرد: از یکهزار و 75 روستای استان، 973 روستا دارای راه آسفالته هستند.
وی با اشاره به وضعیت خاص اعتبارات پروژههای عمرانی در 2 سال اخیر یادآور شد: 30 میلیارد تومان دیون پروژههای استان در بخش راه است که امیدواریم از محل فروش اوراق مشارکت یا سهام کارخانجات دولتی، بخشی از این امر تامین شود.
نوروزی خاطرنشان کرد: در سال گذشته 14,6 درصد از اعتبارات عمرانی استان سهم بخش راه و حمل و نقل بود که در سالجاری این سهم به 11 درصد کاهش یافته است.
وی با اشاره به مطالبات راه روستایی گفت: مطالبات سال گذشته هشت میلیارد و 800 میلیون تومان بود که چهار میلیارد و 800 میلیون تومان از آن تاکنون تخصیص یافته است.
مدیر ساخت و توسعه راههای اداره کل راه و شهرسازی همدان ادامه داد: در سالجاری نیز پنج میلیارد و 600 میلیون تومان تاکنون سند و به وزارتخانه تحویل شده است.
وی با بیان اینکه 99 درصد از جمعیت روستایی استان همدان برخوردار و یک درصد فاقد راه آسفالته هستند، تصریح کرد: در مجموع 400 کیلومتر از راههای روستایی فاقد آسفالت بوده و هنوز عملیات اجرایی آنها آغاز نشده است.
نوروزی اظهار کرد: برخی از این راهها نیز جزو یک درصد فاقد راه آسفالته هستند و برخی نیز به صورت شبکهای و شامل راههای اتصالی روستاها به یکدیگر میشود.
وی ادامه داد: برای تکمیل شبکه و برخورداری 100 درصدی راههای روستایی حدود 140 میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
مدیر ساخت و توسعه راههای اداره کل راه و شهرسازی همدان با اشاره به پروژههای چهارخطه استان نیز افزود: از محور نهاوند به بروجرد فقط بیس و آسفالت یک قطعه از آن باقی مانده است.
وی خاطرنشان کرد: از دیگر پروژههای چهارخطه در دست اجرا میتوان به پروژههای رزن به آوج، کبودراهنگ به شیرینسو به طرف قیدار، جوکار به تویسرکان، تویسرکان به کنگاور، نهاوند به کرمانشاه، رزن به قروه درجزین ـ کاج ـ اصله، رزن به دمق و نهاوند به آورزمان اشاره کرد.
دیدگاه شما