به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، خسرو سامری عصر امروز در شورای برنامهریزی و توسعه استان همدان اظهار داشت: امسال 115 جلسه شورای برنامهریزی در استان تشکیل شده که 786 مصوبه داشته است.
وی ادامه داد: از مجموع این مصوبات، 36 درصد آن اجرایی شده و مابقی در آستانه اجراست.
سرپرست معاونت برنامهریزی استاندار همدان با اشاره به تخصیص اعتبارات عمرانی و جاری، خاطرنشان کرد: 131 میلیارد تومان اعتبار از تملک دارایی، برای استان در نظر گرفته شده بود که 26 میلیارد و 600 میلیون تومان اخذ شد.
سامری تصریح کرد: از محل دو درصد اعتبار نفت و گاز که 27 میلیارد و 200 میلیون تومان اعتبار اجرایی بوده، 10 میلیارد و 700 میلیون تومان به استان همدان اختصاص یافته است.
وی در بحث جذب اعتبار سایر و حقوق نیز افزود: 59 میلیارد تومان حقوق برای استان در نظر گرفته شده که تا به امروز 76 درصد آن اختصاص داده شده است.
سرپرست معاونت برنامهریزی استاندار همدان با اشاره به تخصیص 45 میلیارد و 200 میلیون تومان برای سایر کارهای عمرانی، عنوان کرد: جمعاً 123 میلیارد و 600 میلیون تومان اختصاص اعتبار برای حقوق و سایر بوده است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان همدان نیز از جذب 5 میلیارد تومان برای روکش راههای استان خبر داد.
غلامرضا سقندلی با اشاره به اینکه 500 تن قیر برای راه رزن در نظر گرفته شده، افزود: 3 میلیارد تومان برای آزادسازی کنارگذر همدان ـ اسدآباد بوده است.
وی از پرداخت یک میلیارد تومان به کنارگذر همدان خبر داد و افزود: یک میلیارد و 800 میلیون تومان برای تکمیل بیمارستان بهار پرداخت شده است.
مدیرکل راه و شهرسازی همدان با اشاره به پیگیری در راستای تکمیل بیمارستان نهاوند افزود: با پیگیریهای صورت گرفته در تکمیل بیمارستانهای استان، طی هفتههای اخیر بازدید از چهار بیمارستان استان انجام شده که برای رفع مشکلات آن باید این بازدیدها ادامه داشته باشد.
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی نیز به قابلیت استان همدان پرداخت و افزود: با همدلی و وحدت میتوان به حل مسائل استان پرداخت.
علینعمت چهاردولی با بیان اینکه استان همدان قابلیت پیشرفت زیادی دارد، خواستار توجه به ظرفیتهای آن شد.
وی، افزایش بافت لالجین را کاری دقیق و علمی دانست و افزود: باید تمام کارها به صورت کارشناسی شده انجام شود نه اینکه ابتدا نسخهای پیچید و بعد به بررسی آن همت گماشت.
معاون سیاسی امنیتی استاندار همدان نیز با اشاره به افزایش بیرویه کارگاههای سفال لالجین، این مسئله را در ایجاد فضای نامناسب شهری اثرگذار دانست و خواستار توجه به رفع این مشکل شد.
محمد ابراهیم الهیتبار با اشاره به ایجاد شهرک سفال لالجین خاطرنشان کرد: با ایجاد شهرکسازی لالجین میتوان زمینه ایجاد منطقه گردشگری، پارک سفال و ورود مشاغل و ایجاد نمایشگاه را فراهم کرد.
وی در پایان حفظ کارگاههای قدیمی سفال لالجین را در امر گردشگری مهم دانست.
دیدگاه شما