به گزارش صبح رزن به نقل از خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه همدان، دکتر "حبیبالله موسوی بهار" در کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی شهرستان رزن اظهار کرد: نظام ثبت دارویی در کشورهای پیشرفته برای بیمارانی که مادامالعمر داروی خاصی مصرف میکنند، ایجاد شده است، به طوریکه افراد با مراجعه به سایت اینترنتی داروی مورد نیاز را ثبت میکنند و دارو را درب منزل تحویل میگیرند.
وی ابراز امیدواری کرد که با همکاری بیمه، دانشگاه و بخش خصوصی، نظام ثبت دارویی در کشور و در استان همدان برای نخستین بار انجام شود، زیرا افرادی که دارویی را به صورت مادامالعمر مصرف میکنند، نباید هر بار برای دریافت داروی مورد نظر ویزیت پزشک پرداخت کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با تأکید بر اهمیت توجه به موضوع بهداشت و درمان در توسعه یافتگی کشورها گفت: سهم بهداشت و درمان در کشور ما پایین است، اما با وجود این کمبودها کشور ما در تمام شاخصهای بهداشتی درمانی بالاترین رتبهها را در منطقه و جهان دارد.
وی افزود: هماکنون 10 درصد روستاها تحت پوشش شبکههای بهداشتی درمانی است و وزارت بهداشت از اصل کار فروگذار نکرده است، به طور مثال در سالهای بعد از جنگ بسیاری از بیماران به خارج اعزام میشدند، اما هماکنون اعزام به خارج وجود ندارد.
دکتر موسویبهار اضافه کرد: 20 سال پیش پزشکان غیرایرانی در مرکز استان فعالیت میکردند و هماکنون با تلاشهای انجام شده در شهرستان رزن بیش از 12 پزشک در شبکه فعالیت میکنند و حرکت خوبی در تمام نقاط استان انجام شده است.
وی در پاسخ به مطلب مطرح شده در مورد اقدامات دانشگاه برای کسب مجوز جذب نیرو گفت: ممنوعیت جذب نیرو از نخستین بخشنامههای دولت جدید بود، اما موضوع جذب نیروی انسانی بومی برای هر منطقه همواره مورد تأکید است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با تأکید بر لزوم جذب نیروی انسانی بومی برای هر منطقه گفت: تمام فعالیتهای دستگاهها برای سلامت انسان است، زیرا انسان سالم زمینهساز توسعه پایدار است.
دکتر موسویبهار در پاسخ به سوالی در مورد ایجاد داروخانه شبانهروزی در دمق و قروه درجزین گفت: دریافت مجوز راهاندازی داروخانه قوانین خاص خود را دارد و در صورت دریافت هرگونه گزارشی در مورد تخلف داروخانه شدیدترین برخوردها صورت میگیرد.
وی با تشکر از خیرین سلامت شهرستان رزن برای عملکرد مطلوب در شروع فعالیت خود گفت: برخی شهرستانها از پیشنهاد هماهنگی با سازمان هدفمندی یارانهها برای اختصاص یارانه به خیرین سلامت شهرستانها استقبال کردند که امید است این موضوع فراگیر شود.
تأکید بر مشارکت خیرین سلامت برای تأمین دستگاهها و تجهیزات مورد نیاز و راهاندازی بخش بیمه تکمیلی در راستای درآمدزایی بیمارستانها از دیگر موارد مطرح شده توسط رئیس دانشگاه بود.
دیدگاه شما