به گزارش صبح رزن به نقل از ایرنا سیدˈهادی حسینی بیدارˈروز یکشنبه در جمع خبرنگاران ادامه داد: این در حالی است که در مدت زمان مشابه سال 90 ذخیره آب این سد 48 درصد از کل ظرفیت و در سال گذشته نیز 32 درصد از کل ظرفیت سد را شامل می شد.
وی ادامه داد:اگر میزان بارندگی ها در اسفند ماه امسال و فروردین سال آینده به صورت سیلابه باشد می توان به پر شدن ظرفیت این سد امیدوار بود در غیر اینصورت مشکل بحران آب در استان باقی خواهی ماند.
وی عنوان کرد: بارش برف تاثیر چندانی در پر شدن ذخیره سد ندارد زیرا برف مدت ها طول می کشد تا آب شده و ذخیره سد را پر کند.
وی اظهار داشت:میزان بارندگی استان از ابتدای سالجاری تاکنون نسبت به مدت مشابه سال گذشته 30 درصد افزایش و نسبت به متوسط بلندمدت50 درصد افزایش داشته است.
وی با بیان اینکه قبوض آب 87 درصد از مشترکان آب استان همدان کمتر از 30هزار ریال است گفت:هم اکنون سه هزار لیتر در ثانیه آب در استان تولید و در اختیار 99.5 درصد از شهروندان که به آب شرب بهداشتی دسترسی دارند قرار می گیرد.
وی با بیان اینکه میزان هزینه اخذ شده از شهروندان بسیار کمتر از قیمت تمام شده آب است گفت:92 درصد از مشترکان آب در استان همدان خانگی هستند که 87 درصد آب تولیدی استان را مصرف می کنند و هفت درصد از مشترکان غیر خانگی هستند که 14 درصد آب شرب استان را استفاده می کنند.
وی عنوان کرد: تجهیز هشت حلقه چاه، حفاری دو حلقه چاه جدید، انتقال 9 کیلومتر خط انتقال آب، نصب انواع شیرهای فشارشکن، شیر آلات کاهنده، کرنومتر ورودی و خروجی، نصب ارتفاع سنج مخازن و تعویض کنتور های خراب از دیگر اقدامات این شرکت است.
وی با اشاره به طرح های این شرکت در دهه فجر اضافه کرد: آبرسانی به مسکن مهر حاج شمسعلی، اجرای خط انتقال ساختمان اداری دو شهرستان، راه اندازی ساختمان دوم آزمایشگاه مرکزی، نصب کنتور هوشمند و راه اندازی نرم افزار مربوطه، اجرای شبکه فاضلاب رزن ، نصب سامانه ترومتری شهرستان رزن و راه اندازی رسمی سامانه 1522 از جمله طرح های این شرکت در دهه فجراست.
وی ادامه داد: سامانه 1522 نیز هم اکنون در استان به صورت آزمایشی راه اندازی شده است و شهروندان می توانند در هر نقطه ای از استان وارد سامانه شده و با ارائه شماره قبض و شناسه قبض با عابر بانک خود به راحتی قبوض آب را در هر زمانی از شبانه روز پرداخت کنند.
وی با بیان اینکه 29 درصد شبکه های آبرسانی استان همدان فرسوده است تصریح کرد:هم اکنون طول شبکه توزیع دو هزار و 511 کیلومتر، خطوط انتقال آب 419 هزار کیلومتر، سرانه توزیع آب 61 لیتر و تعداد چاه های تجهیز شده نیز 251 حلقه می باشد.
دیدگاه شما