به گزارش صبح رزن به نقل از خبرگزاری فارس، حجتالاسلام سیدجلال رضوی همدانی در گفتوگو با خبرنگار فارس در همدان درباره شهید حاج ستار ابراهیمی اظهار کرد: با شناختی که از نزدیک با این فرزند برومند ایران اسلامی نسبت به جنگ و جبهه سراغ دارم ایشان بسیار شجاع، دلیر و با تدبیر بودند و هرگز فراموش نمیکنم زمانی که فرصتی ایجاد میشد همراه فرمانده گردان 155 به قم میآمدند، از حرم حضرت معصومه(ص) پوتینها را از پا کنده و پا برهنه به نیابت از همه رزمندگان گردان و لشکر حضرت اباعبدالله حسین(ع) حرکت میکردند.
وی افزود: پس از دو ساعت پیادهوری به نماز میایستاد و در قنوت خود اشک میریخت و ذکر خدا میگفت، حاج ستار ابراهیمی از جمله فرماندهانی بود که با طلاب و روحانیون اهل جنگ و جبهه انس و علاقهای دیرینه داشت.
نماینده طلاب و فضلای همدانی در حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: در زمانهایی که نیاز شدید به وجود روحانیت ایجاد میشد به ویژه در مواقعی که علیه دشمن پاتک و یا شب حملهای بود، ایشان تماس گرفته و یا گاه خود میآمدند و برجستگانی از طلاب و روحانیون را همراه خود به جنگ و جبهه میبردند.
وی بیان کرد: بنده خود همراه حاج ستار ابراهیمی در شط علی، جبهههای گلام، جزیره مجنون و پل فلزی ایلام و چنگوله بودم و از نزدیک شجاعتها، رشادتهای این فرزند برومند اسلام را مشاهده کردم.
رضوی همدانی ادامه داد: حاج ستار ابراهیمی همیشه صورتی متبسم داشت و بسیار آرام سخن میگفت، اهل ادب و معنا بود و بسیار به اقامه نماز اول وقت توجه داشت و همواره به بسیجیان اقتدا میکرد و در چادر و سنگر پشت سر آنها نماز میخواند.
وی تصریح کرد: هرگز در صف نماز جماعت خود را مقدم نمیدید و از جمله فرماندهانی بود که خود در خط مستقیم و در خط مقدم جبهه حرکت میکرد و به لشگر و گردان دستور میداد تا پشت سر وی حرکت کنند و اینگونه نبود که خود عقب مانده و گردان را به جلو حرکت دهد.
نماینده طلاب و فضلای همدانی در مجمع نمایندگان حوزه علمیه قم اظهار کرد: در شطعلی در کنار رزمندگان اسلام هنگامی که دعای صباح امیرالمومنین(ع) را قرائت میکرد اشک در چشمانش حلقه میزد و سپس با یک صورت روحانی خدای را عبادت میکرد.
وی افزود: حاج ستار ابراهیمی از جمله افرادی بود که عاشق امام خمینی(ره) بود و هنگامی که از ایشان سخنی نقل میشد با دل و جان میپذیرفت و خصوصاً همواره خطاب به گردان میگفت: باید آبروی امام خمینی(ره) باشیم و همه ما افتخار داریم که اگر سربازی در رکاب امام خمینی(ره) را درک کنیم و شهید شویم در رجعت لیاقت پیدا میکنیم که در رکاب امام زمان(عج) باشیم.
رضوی همدانی خاطرنشان کرد: حاج ستار ابراهیمی جهاد را بابی مخصوص رزمندگان اسلام میدانست که خداوند آن را میگشاید برای خاصهترین افرادی که از اولیای خداوند هستند.
وی بیان کرد: ایشان نسبت به درآمد خود بسیار حسابگر بودند و اندک حقوق ماهانه خود از سپاه را به دقت مورد بررسی قرار میداد و بارها همراه بنده به منزل مرحوم آیتالله موسوی همدانی مراجعه کرده و محاسبه مالی را به دقت انجام میداد.
نماینده طلاب و فضلای همدانی در مجمع نمایندگان حوزه علمیه قم اظهار کرد: حاج ستار ابراهیمی فردی بسیار زیرک و در عین حال متدین و با دوستان اهل مروت و مدارا بود و انتقاد را بسیار سازنده میدانست به طوری که شخص منتقد را به خود نزدیک میکرد.
وی بیان کرد: حاج ستار ابراهیمی از جمله افرادی بود که در جیب لباس بسیجی خود قرآن کریم و کتب ادعیه را به همراه داشت و همواره آنها را قرائت میکرد و شب را بسیار دوست داشت و به آسمان نگاه میکرد و بر ذکر «لاالهالااله» مداومت داشت.
رضوی ادامه داد: حاج ستار فردی بود که اگر بخواهیم مانند او را در میان سرداران و رزمندگان اسلام نام ببریم باید ایشان را چمران خاموشی بنامیم که ناشناخته از دنیا رفت و به شهادت رسید.
وی تصریح کرد: شهید ابراهیمی در درون خود تمام مباحث دینی، عشق به اسلام و انقلاب و رهبری، عرفان، قرآن، اهل بیت(ع) را داشت و عارفی بود که به آیتالله محمد هادی تالهی همدانی و آیتالله مرعشی نجفی علاقه بسیاری داشت.
نماینده طلاب و فضلای همدانی حوزه علمیه قم در بیان خاطراتی از این شهد خاطرنشان کرد: روزی در گردان 155 دیدم که حاج ستار ابراهیمی در حال تجدید وضو هستند به او گفتم هنوز ظهر نشده و موقع نماز نیست، ایشان پاسخ دادند از بزرگی شنیدهام که اگر انسان تمام روز را با وضو باشد خداوند طهارت و پاکی نفس را بر او ارزانی میدارد و به همین خاطر دوست دارم با وضو باشم و با وضو شهید بشوم.
وی ابزار داشت: یکی از موضوعاتی که انسان در زندگی حاج ستار ابراهیمی مشاهده میکند امدادرسانی و کمک به خانوادههای فقرا است، به طوری که ایشان حواشی شهر را مدنظر قرار داده و گاهی اوقات که هدایایی به ایشان تعلق میگرفت و اندک حقوقی که پسانداز داشتند فقرا را متنعم میکردند و برایشان لباس و غذا میبرد.
رضوی همدانی بیان کرد: نباید این نکته مهم را فراموش کنیم که الگوی حقیقی شهدا حضرت علی(ع) بود که در کنار سجاده نماز و عبادت و جبهههای حق شرکت میکرد و امید است خداوند افرادی شبیه حاج ستار ابراهیمی را مجدداً برای ما بسازد و نسلهای آینده نیز از سفره با برکت اهلبیت(ع) و شهدا بهرهمند شوند.
وی ادامه داد: نباید زندگی شهدا را به عنوان کتاب افسانهها دانسته و آنها را افرادی برتر از سایرین بدانیم بلکه مشعل شهدای ما همواره روشن است و ما امروز شاهد تربیت نسل امروز جوانی هستیم که بدون دیدن حاج ستار ابراهیمی به وی علاقه دارند و کتاب دختر شینا را مطالعه میکنند.
نماینده طلاب و فضلای همدانی در مجمع نمایندگان حوزه علمیه قم افزود: ادبیات کتاب دختر شینا روح ایمان را تقویت میکند و دارای لطایفی است که انسان را به یاد خدا، انس، محبت و مهرورزی میاندازد و سراسر خاطراتی است که انسان را با حقایقی بزرگ آشنا میکند.
وی در پایان گفت: باید قلم به دست گرفت و تمام روزهای جبهه و جنگ را به تصویر کشید و سازمانهای مربوط به این بخش باید تحقیق و تفحص کنند و سازمان حفظ و نشر ارزشهای دفاع مقدس میراثهای معنوی را در کتابهایی با عناوین گنجینههای معنوی ماندگار جبهه و جنگ ثبت کند و سینه به سینه به نسلهای آینده نقل کند.
همایش بزرگداشت سردار شهید حاج ستار ابراهیمی و مراسم نقد و بررسی کتاب «دختر شینا»؛ خاطرات قدم خیر محمدی کنعان همسر این شهید، فردا 19 شهریور ساعت 15:30، در سالن همایش مجتمع فرهنگی ابن سینا واقع در بلوار شهید مفتح همدان برگزار میشود.
دیدگاه شما