آخرین اخبار

تاریخ : 25. خرداد 1393 - 9:12   |   کد مطلب: 8217
حسینی فرماندار می گوید:قرار است روش‌های نوین اشتغال با سرمایه اندک بررسی شود

به گزارش صبح رزن به نقل از همدان پیام، فتحعلی حسینی تقریباً یک ماهی می‌شود به عنوان سرپرست فرمانداری رزن بعد از کرم اصفهانی فرماندار سابق رزن، به این سمت آمده است.
حسینی در کارنامه فعالیت‌هایش عنوان‌های مختلفی دارد از بخشداری شیرین‌سو گرفته تا بخشداری کبودراهنگ، همدان، معاونت برنامه‌ریزی، فرماندار و... .
آشنایی وی به امور و البته در صدر آن موقعیت و ویژگی‌ها و ظرفیت‌های موجود در رزن و قرار گرفتن این ظرفیت‌ها و زمینه‌های مستعد همراه با برنامه‌ریزی مشخص در اولویت کارش، نشان از داشتن برنامه‌ای منسجم است.
حسینی معتقد است در عنوان برنامه‌های اجرایی در این شهرستان ابتدا باید چالش‌های پیش ‌روی ادارات را در شهرستان شناخت و برطرف کرد، سپس برای رفع این مشکلات نقاط قوت تقویت و به نقاط ضعف رسیدگی شود، همچنین به تجزیه و تحلیل وضع موجود با نظرات کارشناسی‌شده پرداخته شود.
اما گام دوم اینکه برای تنظیم برنامه یک‌ساله که به نوعی خط‌مشی برای رسیدن به اهداف توسعه‌ای در شهرستان محسوب می‌شود، نگاه کنند که در چه شرایطی قرار گرفته‌اند و قرار است براساس برنامه پنجم توسعه چه جایگاهی دارند و آیا تاکنون در رسیدن و پیمودن این مسیر مشخص شده موفق عمل شده است یا خیر؟! و اینکه نقاط ضعف و قوت کجای کار بوده و خواهد بود! و چه باید کرد؟
 ظرفیت‌ها را نباید نادیده گرفت
حسینی می‌گوید: برای رسیدن به هدف نباید ظرفیت‌ها را نادیده گرفت؛ چراکه اصل اول تحقق برنامه است و بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود در حوزه‌های مختلف؛ به عنوان مثال، در بحث فرهنگی و تاریخی رزن، شهرستانی که مهد علما، بزرگان، نخبگان و افراد ذی‌نفوذی در کشور است، می‌توان در توسعه رزن از همین افراد و نخبگان و نظرات، راهکارها و حمایت‌ها آنها بهره برد.
 موقعیت استراتژیکی رزن
از نظر جغرافیایی شهرستان رزن در مسیر مواصلاتی استان‌های قزوین، اراک و زنجان قرار دارد که می‌توان با پیگیری مستمر به توسعه فرهنگی، اقتصادی و... آن پرداخت و از این امتیاز استفاده کرد.
 منابع آبی وجه تمایز رزن
وضعیت منابع آبی که در رزن وجود دارد می‌توان به منظور حفظ و بهره‌برداری بهینه از منابع آب اقدام کرد و آبیاری تحت فشار، اصلاح الگوی کشت و کانال‌های انتقال آب به همراه توسعه کشت‌هایی مانند گندم (که البته رزن دومین تولیدکننده سالانه 80 هزار تن این محصول در استان است) و همچنین به دنبال ترویج کشت‌های پرآب و جایگزینی کشت‌های کم‌آب‌بر با اصلاح کشت بود.
توسعه صنعتی رزن با تولید قطعات بتنی
قرار است با پیگیری و درخواست استاندار همدان قطعات بتنی در رزن که مجوز آن از بنیاد مسکن کشور گرفته شده است در رزن تولید شود؛ چراکه ظرفیت سیمان، ماسه و سیلیس و سایر منابع معادنی در این شهرستان موجود است. البته رزن از لحاظ ظرفیت معدنی رتبه 4 استان و در بحث اکتشاف و استخراج معدن رتبه اول استان را داراست.
 همایش کارآفرینی تابستان 93  
حسینی از برگزاری همایش کارآفرینی با مبنای اشتغال در رزن که احتمالاً مردادماه 93 در رزن برگزار خواهد شد خبر می‌دهد و اینکه قرار است در این همایش ظرفیت‌های شهرستان برای ایجاد اشتغال معرفی و با بهره‌گیری از اساتید مجرب روش‌های نوین ایجاد اشتغال با سرمایه کم بررسی شود که باید بیشتر زمینه‌های موجود برای اشتغال را در حوزه خدمات بررسی کنیم؛ چراکه در حال حاضر در کشورهای پیشرفته ظرفیت بیشتری از اشتغال در حوزه خدمات است. مثل تولید پوشاک، صنایع‌دستی که کمترین آسیب را به منابع می‌رساند اما در مقابل بیشترین اشتغال و درآمدزایی را خواهد داشت.
 دستگاه‌ها ملزم به اجرای اهداف دولت
نیازها و مشکلات در حوزه اقتصاد و فرهنگ را با فرهنگسازی در حوزه‌های مختلف باید تأمین و رفع کرد و این نیازمند حرکتی جدی است تا در بحث اقتصاد بتوان ظرفیت‌های موجود را معرفی و دستگاه‌ها را هماهنگ و ملزم به اجرای اهداف دولت نمود.
البته امسال نیز ظرفیت‌های خوبی برای اجرای این سیاست‌ها وجود دارد؛ به‌طوری که دولت قصد در اجرای هدفمندی در بحث تولید هزینه کند و دیگر اینکه حمایت جدی استاندار از بخش تولید و برنامه‌های تولیدی استان همدان محل درآمدزایی خاصی ندارد و بهترین کار نیز تلاش برای جذب سرمایه‌گذار و فراهم ساختن زیرساخت‌های مورد نیاز برای فعالیت‌ آنهاست تا سرمایه‌گذار به فعالیت و تولید بپردازد.
 8 مورد از 25 واحد معوقه‌دار فعال شد
حسینی از 25 واحد معوقه‌داری می‌گوید که به دلیل بدهی‌های بانکی در آستانه تعطیلی و پلمب بودند اما با پیگیری‌های انجام شده 8 واحد تقسیط و فعال شد و تمام تلاش این است که واحدها نه‌تنها باید به فعالیت خود ادامه دهند، بلکه باید تقویت شوند.

دیدگاه شما