آخرین اخبار

تاریخ : 12. مرداد 1393 - 16:28   |   کد مطلب: 8975
مدیر صنایع کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی گفت: 342 واحد صنایع تبدیلی فساد پذیر در استان همدان در حال فعالیت است.

به گزارش صبح رزن به نقل از مهر، محمدرضا شهسواری فرجاد ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: 342 واحد صنایع تبدیلی فساد پذیر در استان همدان در زمینه گوشت،لبنیات،سبزیجات و صیفی جات و میوه در حال فعالیت است و در این 342 واحد 7 هزارو 200 نفر اشتغال دارند.

وی به مشکلات تورم، تحریم و مشکلات اقتصادی اشاره کرد و افزود: این مشکلات باعث شده بخشی از ظرفیت این واحدها فعال نباشد اما خوشبختانه توجه ویژه استانداری به وضعیت صنایع تبدیلی باعث رفع و سامان بخشیدن این مشکلات خواهد شد.

شهسواری با عنوان اینکه در آستانه هفته دولت شش واحد صنایع تبدیلی در استان همدان به بهره برداری میرسد، گفت:این واحدها با ظرفیت هشت هزار و 600 تن محصول در شهرستانهای ملایر ،بهار و همدان شروع به کار خواهند کرد که از جمله این واحدها تولید ترشیجات و شوریجات، سردخانه بالای صفردرجه، فراورده های لبنی و نان مسطح است.

مدیر صنایع کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی گفت: تولید علوفه استان همدان در سطح کشور هم به لحاظ کمی و هم به لحاظ کیفی دارای برند است و بخش قابل توجهی از این محصول حدود 75 درصد به بیرون از استان برده و مجددا تبدیل به گوشت و شیر میشود و به استان بازمی گردد.

وی با اشاره به اینکه فرآوری قابل ملاحظه ای برروی یونجه در استان انجام نمی شد، گفت: تولید علوفه باید به عنوان یک واحد مهم مورد توجه دامداران قرار گیرد.

شهسوازی عنوان کرد: در بخش فامنین و کبودراهنگ ظرفیت ایجاد واحدهای فراوری علوفه وجود دارد اما متقاضی سرمایه گذاری در این زمینه وجود ندارد.

شهسواری در زمینه محصولات باغی استان همدان عنوان کرد: ارقام بسیار خوبی از هلو و شلیل در استان تولید میشود و در زمینه انگور سرمایه گذاری کافی شده و واحدی به صورت سنتی و نیمه صنعتی درحال فعالیت است.

وی عنوان کرد: برای محصولات باغی قدم اول ایجاد زمینه های نگهداری در سردخانه ،تمرکز برروی هلو و شلیل نهاوند و همچنین بهسازی کشمش ملایر و گردوی تویسرکان است.

وی به محصولات اولویت دار استان همدان اشاره کرد و گفت: فرآوری در زمینه سیر، گردو، انگور،سیب زمینی و علوفه به دلیل کثرت تولید دارای اولویت است.

وی عنوان کرد: 342 واحد صنایع تبدیلی فساد پذیر در سطح استان همدان در زمینه گوشت، لبنیات، سبزیجات و صیفی جات و میوه در حال فعالیت است که حدود چهارتن میلیون تن مواد اولیه کشاورزی خام جذب و تبدیل به به محصول جدید به ظرفیت 2 میلون و 900 هزارتن  محصول خروجی می شود

دیدگاه شما