به گزارش صبح رزن،در این نشست نماینده مردم رزن در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه هنرمندان نیاز به توجه دارند گفت:باید خودمان کاری بکنیم که به ما توجه کنند،گاهی اوقات وقتی اثرفاخر باشد خودش ماهیت خود را نشان میدهد.
عطاء الله سلطانی صبوربیان داشت:مقام معظم رهبری فرمودند"من به ادبیات فارسی تعصب دارم"ما نیز باید خودمان به هنرمان تعصب داشته باشیم،باید تعلیم را جدی بگیریم تا امواجی که در مغز ما می جوشد آن را بیان کنیم.
وی تصریح کرد:اقتصاد مقاومتی،پیشرفت وتوسعه همه از فرهنگ نشات می گیرد که خود نشان از اهمیت فرهنگ دارد اما متاسفانه اولین قسمتی که از بودجه آن کم میکنند بخش فرهنگ است.
سلطانی صبور خطاب به شاعران ونویسندگان گفت:کسانی ماندگار می شوند که زمان خود را خوب درک کرده باشند و شاعران ما باید حداقل یکبار قریحه خودرا آبیاری کنند چون جامعه منتظر احساسات ناب شاعران است.
سرپرست فرمانداری رزن نیز گفت :مباحث فرهنگی روح وروان جامعه است و ایران اسلامی غنی ترین کشور به لحاظ برخورداری از دین مبین اسلام است و امسال سال اقتصاد وفرهنگ از سوی مقام معظم رهبری نامگذاری شده که باید مباحث فرهنگی در اولویت باشد.
فتحعلی حسینی افزود:هدف تشکیل چنین جلساتی بررسی چالشهای فرهنگی وهنری است که باید فعالیت بیشتری داشته باشیم، تقویت انجمن های ادبی ،شعر وکتاب وهمچنین رسیدن به جایگاه واقعی شهرستان در بحث انجمن های ادبی بسیار حائز اهمیت است.
وی افزود:اقتصاد وفرهنگ مکمل یکدیگرند اگر در حوزه اقتصاد ضعیف عمل کنیم در بحث فرهنگ هم مشکل خواهیم داشت.
سرپرست اداره فرهنگ وارشاد اسلامی شهرستان رزن نیز گفت:همفکری در راستای ادامه انجمن های ادبی ،قدمت وسابقه فرهنگی که در شهرستان است باید جایگاه واقعی شهرستان را پیدا کنیم.
علی سیف یار بیان داشت:وظیفه خود می دانیم که در حوزه فرهنگ وهنر در راستای شعار امسال که از سوی مقام معظم رهبری به سال اقتصاد وفرهنگ نامگذاری شده گام برداریم.
وی از شهرداری وشورای اسلامی شهر رزن ودستگاههای دیگر خواست در راستای کارهای فرهنگی وهنری این اداره را نیز یاری نمایند.
وی از نماینده مردم رزن در مجلس شورای اسلامی وفرماندار رزن خواست تا با توجه به اینکه تا به حال در خصوص تجلیل از اصحاب فرهنگ وهنر شهرستان آنطور که باید وشاید مراسمی برگزار نشده،در این خصوص کاری ارزشمند ودر خور شآن آنان انجام دهیم.
در ادامه این نشست صمیمی هر یک از هنرمندان به بیان دیدگاهها ونظرات خود پرداختند که عمده خواسته های آنان برگزاری مجدد جشنواره شعر گلواژه های انتظار برگزاری کارگاه آموزشی ،تبلیغات برای جذب شاعران نوجوان وجوان،برداشتن موانع چاپ کتاب و کمک در این خصوص و ارتباط با شهرستانها و دیگر مناطق کشور بود.
منبع:روابط عمومی
دیدگاه شما