به گزارش صبح رزن به نقل از ایسنا، استاندار همدان در دومین همایش شهرداران استان که در شهر رزن برگزار می شد درباره همکاری شهرداریها با میراث فرهنگی در زمینه جذب گردشگر گفت: شهرداریها با تمام توان برای بهبود فضای گردشگری استان تلاش کنند.
"علی محمد آزاد" با تاکید بر اینکه در زمینه گردشگری استان همدان باید کار جدید انجام شود، ادامه داد: لازم است با شناخت گردشگرانی که به استان همدان می آیند، تقسیم بندی از گردشگران به عمل آید و متناسب با شرایط هزینه ای آنها و اطلاعات به دست آمده برای هر قشر برنامه ریزی متناسب انجام شود و با این تقسیم بندی نیاز به امکاناتی چون کمپینگ، چادر، سوئیت، منازل اجاره ای و هتل برای اسکان گردشگران خواهد بود که باید فراهم شود.
بازدیدکنندگان از همدان تمایل به اقامت در هتل ندارند
وی با بیان اینکه اکثر گردشگران استان همدان تمایلی به اقامت در هتل ندارند، ادامه داد: با اطلاع از این موضوع شناسایی منازل خالی از سکنه و تعریف حداقلی از امکانات برای رفاه گردشگران در اسکان، درجه بندی و راه اندازی مرکزی در هر شهر با کمک شهرداران از سوی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و نظارت بر عملکرد، می تواند مشکلات اسکان گردشگران در ایام پر مسافر استان، همچون عید نوروز را برطرف کند.
استاندار همدان با تاکید بر اینکه باید در استان جاذبه برای گردشگر و افزایش مدت اقامت گردشگران ایجاد شود، افزود: همفکری با اصحاب فکر و اندیشه و دستیابی به فکری اساسی برای گردشگری استان لازم است تا فضای گردشگری استان تبدیل به فضای مناسبی شود.
جاذبه های گردشگری همدان ناشناخته مانده
آزاد با یادآوری اینکه استان همدان را همه به صورت کلی می شناسند، اما آشنایی با بخشهای مختلف و جاذبه های آن ندارند، اضافه کرد: اگر این فضا برای آشنایی با جاذبههای گردشگری استان همدان ایجاد شود، همدان به دلیل سهولت دسترسی و ارتباطات می تواند جایگزین بخشی از شمال کشور در برنامههای گردشگری هم میهنان شود.
فراموشی گردشگری زمستانه
وی با اذعان به اینکه گردشگری زمستانه در استان همدان فراموش شده است، اظهار کرد: برف، سرما و یخبندان جاذبه ای برای گردشگری است و کسانی این جاذبهها را کمتر دیده اند و برنامه ریزی برای گردشگری زمستانی با هدف جذب آنها لازم است.
وی با تاکید بر برنامه ریزی و پیگیری با برنامه از مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری استان خواست تا در یک برنامه وظایف استانداری، شهرداریها و سازمان خود را برای بهبود فضای گردشگری استان برای بررسی و نهایی شدن و انجام وظایف هر بخش ارائه دهد.
ایجاد رضایتمندی در مردم
استاندار همدان شهرداریها را ویترین نظام دانست که فشار و بخش اصلی کارها به دوش آنهاست و در ارتباط مستقیم با مردم هستند .
وی با بیان اینکه مردم سرمایه اصلی نظام هستند، تاکید کرد: باید این سرمایه را حفاظت کرد و با ایجاد رضایتمندی در مردم بر آن افزود.
توجه به فرهنگ
وی با یادآوری شرایط جنگ نرم با دشمنان، گفت: در جنگ نرم هر کس در هر بخشی که فعالیت دارد وظیفه ای بر دوش اوست و شهرداریها هم دستگاه فرهنگی هستند و باید به بخش فرهنگ توجه کنند و در جنگ نرم نیز وظیفه داریم به این بخش توجه کنیم و شهرداریها می توانند در مسائل فرهنگی اثرگذاری داشته باشند.
شاداب نگه داشتن محیط
آزاد با تصریح اینکه اصل شاداب نگه داشتن محیط، مد نظر مقام معظم رهبری و مورد نظر مردم است و باید محیط برای زندگی مردم شاداب باشد، گفت: فعالیتها و کارهایی در شهرها انجام شود که مردم از محیط شهری خسته نشوند و یکنواختی در این محیط نباشد.
مدیریت منابع مالی و مصرف
استاندار همدان از شهرداران خواست در هزینهکردها دقت کنند تا از دوباره کاری پیشگیری شود و سرمایههای ملی به هدر نرود و گفت: هزینههای اضافی را کاهش دهید و صرفه جویی حتی در کارهای کوچک را در دستور کار داشته باشید.
ارتباط با مردم
آزاد در این همایش از شهرداران خواست با مردم ارتباط داشته باشند و گفت: از ارتباط با مردم نترسید و خواستههای مردم را پاسخ دهید. اگر این خواستهها را می توانید، انجام دهید و گرنه صادقانه به مردم بگوئید. به میان مردم بروید و مسائل را برای آنها توضیح دهید به محلهها و مساجد بروید و ارتباط مردمی داشته باشید زیرا اگر به پرسشها و خواستههای مردم جواب ندهید در مواقعی که به همکاری آنها نیاز دارید، به شما جواب نخواهند داد.
اطلاع رسانی از کارهای انجام شده و نشده
وی با تاکید براطلاع رسانی شهرداران از فعالیتهای انجام شده و نشده در شهرداریها، گفت: مردم باید اطلاع داشته باشند که شما از مشکلات آنها آگاهی دارید و آمارها را به مردم بگویید و به بهانه کم یا کوچک بودن آنها را حذف نکنید، مردم عملکردها را هر چند کوچک می پذیرند اما اگر در آمار دست برده شود تا عملکرد کوچکی بزرگنمایی شود، مردم نمی پذیرند و آن وقت آبروریزی می شود پس آنچه عمل می شود باید اطلاع رسانی شود و آنچه در برنامه هست و تمی توانیم عملی کنیم هم گفته شود تا مردم اطلاع داشته باشند.
ناامید نکردن مردم
وی با بیان اینکه در اطلاع رسانی نباید مردم را ناامید کرد، گفت: مردم را ناامید نکنیم زیرا سختیها هست و این کشور سختیهای بزرگی را چون جنگ تحمیلی پشت سر گذاشته و به دلیل صداقت نظام با مردم ، این سختیها تحمل شده است، اکنون هم سختیها برای مدیران است و نباید آن را به مردم منتقل کرد و شرایط ناامیدی بوجود آورد.
استفاده از ظرفیتهای مختلف و توجه به بهره وری
استاندار همدان در این همایش از شهرداران خواست تا از ظرفیتهای خالی شهرها در بخشهای مختلف غافل نشوند و برای استفاده از آنها برنامه ریزی کنند.
وی با یادآوری بهره وری پایین کشور در بخش آب و انرژی ، گفت: ضریب بهره وری در کشور ما پایین است و به همین دلیل باید به این موضوع توجه شود تا این ضریب افزایش پیدا کند.
تاکید بر نظارت و همدلی با شوراها
آزاد با تاکید بر نظارت بر عملکرد شهرداری توسط شهرداران در شهرها، گفت: نباید نظارت فراموش شود زیرا نظارت فواید بسیاری دارد که یکی از آنها کاهش هزینههاست و به همین دلیل باید شخصا به پروژه ها نظارت کنید زیرا حضور شما در پیشگیری از تخلف و افزایش عمر پروژهها موثر خواهد بود.
وی با بیان اینکه هدف مجموعه شورا و شهرداری خدمت به مردم با توانی مشترک و معلوم است، گفت: بر این اساس با شوراها همدل باشید و همکاری قانونمند را بپذیرید اما مناقشه نکنید و از توان شوراها به نفع شهر و شهرداری استفاده کنید.
توجه به حاشیه شهرها و الگو سازی شهرداری های بزرگ
وی با یادآوری مسائل مرتبط با گسترش حاشیه شهرها، یادآور شد: شهرداران به حاشیه ها توجه کنند و از ساخت و ساز غیرمجاز در این مناطق پیشگیری کنند و در این زمینه اگر توان لازم را ندارند برون سپاری وظایف بر اساس قانون بررسی شود تا انجام این وظایف به شرکتهای انتظامی سپرده شود و نظارت با شهرداریها باشد.
استاندار همدان در این همایش از شهرداران شهرهای بزرگ استان خواست تا با ارائه عملکردی قوی برای شهرداریهای شهرهای کوچک الگوسازی کنند تا تمام شهرداریها بخشی از مشکلات مردم را حل کنند.
وی تصریح کرد: کمک و مساعدت شهرداریها وظیفه دولت است و در استان همدان نیز این اقدام انجام می شود.
افتتاح کارخانه دانه بندی شن و ماسه شهرداری رزن
استاندار همدان پس از پایان این همایش با حضور در محل کارخانه دانه بندی شن و ماسه شهرداری رزن، این کارخانه را افتتاح کرد.
این کارخانه که با اعتباری افزون بر 786 میلیون تومان با مشارکت بخش خصوصی ساخته شده و قادر است ساعتی 120 تن تولید به تفکیک 30 تن ماسه شسته، 30 تن ماسه نخودی، 20تن بادامی، 35 تن بیس(ماسه شکسته) و 5 تن ماسه بادی، داشته باشد.
دیدگاه شما