به گزارش صبح رزن به نقل از همدان پیام ،البته مدیر آب و فاضلاب روستایی شهرستان از برنامه اعتباری پیشبینی شده میگوید و اینکه پیمانکار هم انتخاب شده است و با اختصاص اعتبار آغاز خواهد شد.
به گفته طالبی، در چند روستا هم آب را جیرهبندی کردیم که محله به محله آبرسانی میشود.
وی البته از اگرهایی میگوید که باید باشد و عنوان میکند: اگر مردم الگوی مصرف را رعایت کنند و آب شرب را برای مزارع و باغچههای کوچک خانگی استفاده نکنند و پول آببها پرداخت کنند، این رکود پیش نخواهد آمد.
درد بیآبی
اهالی چند روستای بخش سردرود این شهرستان از درد بیآبی میگویند.
آبادی قلعهجوق از توابع بخش سردرود روزانه نیم ساعت آب دارند و آنهم فقط 80 درصد اهالی از این نیم ساعت بهرهمند میشوند و 20 درصد مابقی نیز حدود چند ماهی میشود که یک قطره آب هم دریافت نکردهاند. البته این روستا تحت پوشش آبفار نیست.
از وعده خبری نیست!
اهالی روستای چایان هم اظهار داشتند: مسئولان برای ادامه اجرای خط انتقال آب از مجتمع فاز دوم نینج وعده داده بودند. البته این طرح تا روستای چالبقا خط اجرا شد ولی الباقی مسیر مانده که قول داده بودند امسال اجرا میکنند اما خبری نیست.
20 دقیقه آب داریم
اهالی روستای آرپا دره هم میگویند که آب شرب ما هم از چاهی که توسط آبفار در روستای اجاق حفر شده، تأمین میشود؛ اما 20 دقیقه تا یک ساعت از 48 ساعت آب داریم.
در روستای چورمق هم از یکماه قبل نوسان در شبکه آغاز و در نهایت مدتی میشود که جیرهبندی شده که آنهم در اثر نابرابر بودن توزیع سهمیه با مشکل مواجه هستیم. همیشه وقتی جیرهبندی صورت میگیرد 50 درصد اهالی، 12 ساعت در قطعی کامل آب به سر میبرند.
در روستای یارمجه باغ هم آب شرب کم است. به گفته اهالی آن، اگر در منزل حفر چاه صورت نمیگرفت، مشکل آب حادتر بود.
آخر
از آنجایی که اکثر روستاهای بخش سردرود مشکل آب شرب دارند و در خیلی از روستاها آب جیرهبندی شده است، مسئولان باید فکر اساسی در پیش بگیرند و این مسأله را از ریشه حل کنند.
دیدگاه شما