به گزارش صبح رزن،حجتالله شهبازی در گفتوگو با ایسنا، منطقه همدان، اظهار کرد: از سال گذشته 92 هکتار گلمحمدی در استان همدان کشت شده است که پیشبینی میشود در سالجاری 8 هکتار دیگر از باغات زیرکشت گلمحمدی قرار گرفته باشد.
وی با بیان اینکه 69 هکتار از گلمحمدی کشت شده در استان بارور است، خاطرنشان کرد: سال گذشته 78 تن گلمحمدی در استان همدان تولید شد.
وی با اشاره به اینکه بیشترین سطح زیرکشت گلمحمدی در شهرستان ملایر است، افزود: سطح زیرکشت گلمحمدی در نهاوند 9 هکتار، ملایر 62 هکتار و در همدان 12 هکتار است.
شهبازی با تأکید بر اینکه 200 واحد گلابگیری سنتی در استان همدان وجود دارد، ادامه داد: در سال گذشته 93 هزار لیتر گلاب به روش سنتی در همدان تولید شد.
مدیر امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان همدان با بیان اینکه گلمحمدی در همدان بازار رسمی ندارد، یادآور شد: این محصول کشاورزی استان به روش سنتی به فروش میرسد.
وی با اشاره به اینکه بیش از 6000 هکتار گیاه دارویی در استان همدان کشت شده است، اظهار کرد: در استان همدان بیش از 16 هزار تن گیاه دارویی تولید میشود.
وی تصریح کرد: 2500 هکتار رازیانه در شهرستان رزن و 4000 هکتار گشنیز در نهاوند کشت شده است که برآورد میشود بیش از 16 هزار تن انواع گیاه دارویی در استان تولید شود.
شهبازی گفت: سیاستهای جهادکشاورزی افزایش سطح زیرکشت گیاهان دارویی است اما در استان همدان فرآوری این محصولات وجود ندارد و به صورت خام به فروش میرسد.
انتهای پیام
دیدگاه شما