به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حوزه آموزش و پژوهش در هفتهای که گذشت با اخبار متنوع و فراوانی روبه رو بود که خلاصهای از آنها را میتوانید در ادامه مرور کنید.
منابع امتحانی کنکور ۹۹ منتشر شد
مطابق اعلام سازمان سنجش آموزش کشور، مصوبات شورای سنجش و پذیرش دانشجو درباره نحوه و میزان تأثیر سوابق تحصیلی و انتخاب نظام آموزشی برای شرکت در آزمون و همچنین فهرست کتب و منابع این آزمون منتشر شد.
مرحله تکمیل ظرفیت برای ۵ آزمون تحصیلی کشور برگزار میشود
براساس مصوبات بیست و یکمین جلسه شورای سنجش و پذیرش دانشجو و دوازدهمین جلسه شورای سنجش و پذیرش تحصیلات تکمیلی مقرر شد، تکمیل ظرفیت پذیرش دانشجو فقط در آزمونهای کارشناسی ارشد ناپیوسته، کاردانی به کارشناسی، فنی و حرفهای، جامع علمی- کاربردی، آزمون سراسری (فقط برای رشته محلهای صرفاً براساس سوابق تحصیلی) برای پذیرش بهمن ماه براساس برنامه زمانی هماهنگ شامل زمان ثبت نام، انتخاب رشته، اعلام نتیجه و زمان ثبت نام پذیرفته شدگان در هر آزمون صورت پذیرد.
دانشگاه آزاد در هر ۳ مقطع تحصیلی تکمیل ظرفیت خواهد داشت
بهروز طهماسب کاظمی رئیس مرکز سنجش، پذیرش و فارغالتحصیلی دانشگاه آزاد گفت: پیرو برگزاری جلسه شورای سنجش و پذیرش دانشجو مقرر شد این دانشگاه مشابه سایر زیر نظامهای وزارت علوم نسبت به پذیرش دانشجو از طریق مرحله تکمیل ظرفیت خود در مقاطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد اقدام کند.
مهلت ثبتنام دورههای فراگیر ارشد پیام نور تمدید شد
مهلت ثبتنام دورههای فراگیر کارشناسی ارشد ناپیوسته پیام نور ورودی بهمن ماه سال ۱۳۹۸ (نوبت بیستم) تا پنجشنبه ۱۶ آبان ماه تمدید شد لذا داوطلبانی که تاکنون نسبت به ثبتنام در پذیرش این دورهها اقدام نکردهاند میتوانند تا ۱۶ آبان ماه به سایت سازمان سنجش آموزش کشور مراجعه کرده و برای ثبتنام اقدام کنند.
[طلسم برگزاری تکمیل ظرفیت کنکور شکسته شد / اعلام منابع امتحانی آزمون سراسری ۹۹]
زمان برگزاری آزمون کارشناسان رسمی دادگستری سال ۹۸ تغییر کرد
پیرو انتشار دفترچه راهنمای ثبت نام آزمون کارشناسان رسمی دادگستری سال ۱۳۹۸، به منظور ایجاد فرصت مطالعه و حضور ذهن بیشتر برای داوطلبان، زمان برگزاری آزمون به روز جمعه ۲۹ آبان ماه تغییر پیدا کرده است.
چیزی به نام سهمیه فرزندان هیئت علمی در قانون وجود ندارد
فرهاد فلاحتی، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی بیان کرد: فکر میکنم سهمیهای برای دانشجویانی که والدین آنها از اعضای هیئت علمی دانشگاهها محسوب میشوند، وجود ندارد. در قانون چیزی به نام سهمیه نیست و اگر چنین باشد، خلاف عدالت است.
وی ادامه داد:، اما طبق تصویب وزارت علوم، اولویتی برای فرزندان هیئت علمی قرار دارد که بتوانند برای تحصیل در همان رشتهای که مورد پذیرش واقع شده اند، در دانشگاه والدین خود تحصیل کنند. البته قانونی برای این موضوع تصویب نشده است.
۲۰۰۰ عضو هیئت علمی به زودی جذب دانشگاههای علوم پزشکی میشوند
محمدباقر لاریجانی معاون آموزشی وزارت بهداشت با اشاره به اینکه تعداد اعضای هیئت علمی گسترش یافته به نحوی که طی ۳ دهه گذشته تعداد اعضای هیئت علمی علوم پزشکی ۷ برابر شده گفت: حدود ۲ هزار عضو هیئت علمی هم به زودی جذب خواهند شد.
[طلسم برگزاری تکمیل ظرفیت کنکور شکسته شد / اعلام منابع امتحانی آزمون سراسری ۹۹]
فراخوان جذب هیئت علمی دانشگاه آزاد تا پایان آبان اعلام میشود
محمدمهدی طهرانچی رییس دانشگاه آزاد گفت: با توجه به این که ۳۷ سال از عمر تاسیس دانشگاه آزاد گذشته است، بسیاری از اساتید پیشکسوت این دانشگاه در حال بازنشستگی هستند به همین منظور این دانشگاه برای تامین نیروی انسانی در بخش اعضای هیئت علمی تا پایان آبان ماه جاری اقدام به انتشار فراخوان جذب خواهد کرد.
فراخوان پذیرش مدرس در دانشگاه علمی کاربردی ابلاغ شد
مختار جلالی جواران معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی از ابلاغ دستورالعمل فراخوان دعوت به همکاری متقاضیان تدریس سال ۱۳۹۸ در دانشگاه جامع علمی کاربردی به روسا و سرپرستان واحدهای استانی خبر داد.
۳۱ دانشگاه ایرانی درمیان دانشگاههای برتر جهان قرار گرفتند
مطابق گزارش پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک)، در ویرایش ۲۰۲۰ رتبهبندی بهترین دانشگاههای جهان «یو. اس. نیوز»، ۳۱ دانشگاه ایرانی در میان دانشگاههای برتر جهان جای گرفتهاند که از جمله آنها میتوان به دانشگاههای «تهران»، «آزاد اسلامی»، «صنعتی شریف»، «صنعتی اصفهان»، «علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران»، «صنعتی امیرکبیر»، «صنعتی نوشیروانی بابل»، «تربیت مدرس»، «تبریز»، «شیراز»، «علوم پزشکی مشهد»، «علم و فناوری ایران»، «فردوسی مشهد» و ... اشاره کرد.
[طلسم برگزاری تکمیل ظرفیت کنکور شکسته شد / اعلام منابع امتحانی آزمون سراسری ۹۹]
۴۵۰ پروژه مشترک بین دانشگاههای ایران و جهان درحال انجام است
منصور غلامی وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری ضمن دیدار با گابریلا سرویلیا رامیرز وزیر علوم و فناوری ونزوئلا گفت: در حال حاضر بیش از ۴۵۰ پروژه مشترک بین دانشگاههای ایران و جهان در حال انجام است و تجربه خوبی که در این زمینه داریم این است که دانشجویان دکتری بخشی از پژوهشهای مرتبط با پایاننامههای خود را در خارج از ایران انجام میدهند. این امر سبب آشنایی دانشجویان با دانشگاههای مختلف و مشارکت اساتید و پژوهشگران خارجی در پایاننامههای دکتری و ایجاد و حفظ ارتباط علمی بین آنها میشود.
مجاز شدن شرکت در کنکور پس از دوبار قبولی اتفاق خوبی نیست
رییس دانشگاه الزهرا (س) گفت: بلامانع شدن شرکت مجدد در کنکور برای پذیرفتهشدگان دورههای روزانه کنکور سراسری اتفاق خوبی نیست، چون قطعا اگر دانشجویان با بهرهگیری از این فرصت، قبولیهای بدون استفاده داشته باشند جای عده دیگری که برای این کار تلاش کردهاند را میگیرند.
دیدگاه شما