به گزارش صبح رزن به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی همدان، محمود برجی از تعطیلی یک کارگاه تولید خیارشور تخمیری در روستای چورمق رزن خبر داد و اظهار کرد: این کارگاه پیش از این دارای مجوزهای بهداشتی بوده و در فصل برداشت خیار فعال است و در اکثر مواقع به صورت مخفیانه فعالیت میکند.
وی گفت: با هوشمندی و ترفندهای خاص بازرسین، محل بازدید به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی و استفاده از سبزیجات فاسد و با اخذ مجوزهای لازم و دستور قضایی محل مورد نظر پلمب شد.
مسئول بهداشت محیط و حرفهای مرکز بهداشت شهرستان رزن افزود: یک چلوکبابی، نانوایی و خواربار فروشی نیز در طی برنامه طرح توسعه و تشدید نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی به دلیل تخلفات بهداشتی پلمب و تعطیل شدند.
وی از تعطیلی چهار مرکز تهیه و توزیع مراکز فروش و عرضه مواد غذایی خبر داد و گفت: این تعطیلیها در راستای طرح توسعه و تشدید کنترل مراکز عرضه مواد غذایی انجام شد.
برجی ضمن تشریح عملکرد واحد و تاکید بر اهمیت کنترل سلامت غذایی، تعداد بازدید اکیپ کشیک بهداشت محیط را 34 مورد، تعداد نمونهبرداری مواد غذایی را 13 مورد شامل (انواع نان، نمک، روغن، رب محلی، لبنیات و رنگ غذا) و مواد غذایی فاسد و معدومی را یک هزار و 205 کیلوگرم اعلام کرد که این مواد شامل رب، مواد لبنی، پروتئینی، خشکبار، تنقلات و شیرینیجات بوده است.
وی افزود: در راستای پایش منابع آب و شبکههای آبرسانی شهریور ماه سال جاری، یک هزار و 442 مورد کلرسنجی،71 مورد نمونهبرداری میکروبی آب و 6 مورد نمونهبرداری شیمیایی و 27 مورد معرفی به مراجع قضایی از دیگر اقدامهای انجام شده در این مرکز است.
دیدگاه شما