به گزارش صبح رزن،ریحان سروش مقدم در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه ایجاد پایگاه تاریخی در بناهای تاریخی باعث معرفی بهتر اثر می شود، بیان داشت: پایگاه شدن آثار تاریخی استان به جذب بیشتر اعتبارات کمک می کند و می توان اعتبارات بیشتری برای حفظ اثر تاریخی جذب کرد.
وی با تاکید بر اینکه ایجاد پایگاه اثر تاریخی زمینه ای برای ثبت جهانی اثر تاریخی است، بیان کرد: برای اینکه اثر تاریخی به یک مکان برای جذب گردشگر تبدیل شود باید روی آن کار و از طرفی جاذبه گردشگری بنا حفظ شود.
مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان همدان در ادامه بیان کرد: حفظ بنا از تهدید ها و تغییرات جوی از جمله اهداف ایجاد پایگاه است.
سروش مقدم اظهار کرد: با ایجاد پایگاه در بافت تاریخی می توان اطلاع دقیق را در اختیار گردشگر گذاشت و فضایی برای معرفی بهتر آثار فراهم کرد.
وی گفت: استان همدان دارای ۱۸۰۰ اثر تاریخی است که ارگ نوشیجان و بافت تاریخی همدان از جمله آثار تاریخی بی نظیر در کشور و در دنیا به شمار می روند.
وی با بیان اینکه ارگ نوشیجان قدیمیترین نیایشگاه خشتی در جهان است که در ۲۰ کیلو متری شهر ملایر قرار گرفته، گفت: دوره تاریخی این اثر به دوران مادها و ساسانیان باز می گردد.
دیدگاه شما