تاریخ : 7. آذر 1398 - 7:01   |   کد مطلب: 26875
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان همدان از افزایش سه درصدی تولید گوشت قرمز در هشت ماهه امسال خبر داد و گفت: در هشت ماهه امسال ۲۱ هزار تن گوشت قرمز در استان همدان تولید شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد سه درصدی دارد.

به گزارش صبح رزن،محمد نظرپور در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه در استان همدان ۳۷۰ هزار رأس دام سنگین و یک میلیون و ۴۰۰ هزار رأس دام سبک وجود دارد، اظهار کرد: سالانه ۹۷ هزار رأس دام سنگین قابل کشتار و ۴۲۹ هزار رأس دام سبک قابل کشتار در استان همدان تولید می‌شود.

وی با بیان اینکه در هشت ماهه امسال ۱۱ هزار و ۵۲۸ رأس دام سنگین در میدان دام استان همدان عرضه شده که نزدیک به ۱۱ هزاررأس کشتار شده است، خاطرنشان کرد: در هشت ماهه امسال ۱۶۲ هزار رأس دام سبک در میدان دام استان عرضه شده که ۹۷ هزار رأس در کشتارگاه‌های استان کشتار شده است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان همدان با تأکید بر کاهش قیمت دام زنده در استان همدان، ادامه داد: قیمت دام زنده و گوشت قرمز روند کاهشی داشته به‌طوریکه از ابتدای فروردین تا پایان آبان امسال قیمت گوسفند زنده ۱۵ درصد کاهش و گوساله زنده ۵۰ درصد کاهش داشته است.

وی بیان کرد: قیمت هر کیلوگرم گوساله در فروردین امسال ۳۸ هزار و ۵۰۰ تومان بوده که در آبان ماه به ۲۵ هزار تومان رسیده و لاشه گاو و گوساله میز ۵۹ درصد کاهش قیمت داشته است.

نظرپور با اشاره به کاهش ۳۰ درصدی قیمت لاشه گوسفندی در هشت ماهه امسال، افزود: قیمت ران گوسفندی ۱۳ درصد کاهش داشته است.

وی با تأکید بر حمایت از تولید گوشت قرمز در استان همدان، بیان کرد: ترکیب ژنتیکی گوسفند پر بازده در ۲۴ گله با ۱۶۹۸ رأس، بهبود مدیریت گاوداری‌ها، ثبت مشخصات و رکوردگیری، صدور شناسنامه ۲۴ گله با ۲۶ هزار رأس دام و توزیع ۸۰۰۰ دوز نژاد ژنی سمینتال به از اقدامات حمایتی در بخش دامداری‌هاست.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان همدان با اشاره به معرفی ۲۳۵ نفر برای دریافت ۱۶۰ میلیارد تومان تسهیلات به بانک‌ها، گفت: در هشت ماهه امسال ۲۴ هزار تن سبوس، ۸۰۰۰ تن جو و ۳۱۰۰ عدد بلوس مواد معدنی در بین دامداران توزیع شده است.

وی با بیان اینکه ۱۸۰ هزار رأس از دام‌های استان همدان هویت‌دار شده‌اند، یادآور شد: حمایت در راستای ایجاد واحدهای صنعتی جدید در استان همدان از برنامه‌های حمایتی سازمان جهادکشاورزی است که در حال حاضر واحد ۳۰۰۰ رأسی در شهرستان ملایر، واحد ۶۰۰۰ رأسی در رزن و واحد ۳۰۰۰ رأسی در اسدآباد در حال پیگیری است.

نظرپور فعالسازی واحدهای غیرفعال و تکمیل واحدهای غیرفعال را از دیگر برنامه‌های حمایتی تولیدات دامی استان دانست و اظهار کرد: در حال حاضر ۷۲ درصد از واحدهای شیری و پرواری استان همدان فعال است.

انتهای پیام

دیدگاه شما

کانال خبری تلگرامی صبح رزن