نمایش 1 - 10 از 65
استاندار محترم همدان برای چندمین بار به شهرستانهای رزن و درگزین سفر کرده اند.
مشکلات کشور چه زیرساختی باشد و چه حاصل وضعیت تحریمها در هر دو صورت تیم دولت و رئیس جمهور محترم ۷ سال سکان اجرایی و البته با دست اندازی به قانون اساسی سکان بسیاری موارد دیگر در کشور را در دست داشته اند و باید به سبب تمام ضربات سنگینی که به کشور وارد کرده اند پاسخگو باشند.
شهدا اسطوره های مقاومت این ملت هستند.هیچ کسی را در این سرزمینی نمی توان یافت که با هر عقیده و مرامی دل در گرو جوانانی نداشته باشد که جان شیرین خود را در راه سرافرازی آرمان و میهن خود و حفاظت از جان و مال و ناموس فدا نکرده باشند
آمار تاکسی‌های فرسوده در کشور در حالی رو به افزایش است که بسته‌های پیشنهادی نوسازی نیز به دلیل نادیده گرفتن بضاعت اقتصادی تاکسیرانان و تورم افسارگسیخته، امکان عملیاتی شدن ندارد و طبعا با استقبال کمی از سوی تاکسیرانان مواجه می‌شود.
امروز 29 اردیبهت مصادف با مرگ پفرم خان ارمنی به دست عبدالباقی خان سورچه¬ای واقع در منطقه چاردولی (بین قروه کردستان و اسدآباد همدان) است. یفرم خان با همکاری میرزا ابراهیم زنجانی عامل شهادت آیت الله شیخ فضل¬ا... نوری از رهبران قیام مشروطه است. مطالب زیر به بهانه این واقعه مرا بر آن وا داشت تا بخشی از تاریخ مرتبط منطقه مظلوم درگزین را مرور کنیم.
اگر با مداخلات سودجویانه افراد منفعت طلب، ابتدایی‌ترین نیازهای حیوانات زبان بسته از دسترس آنان خارج شود، به کجا باید پناه ببرند؟ با چه زبانی اعتراض خود را به گوش انسانها و یا مسئولین مربوطه برسانند؟
مهمترین سوالی که در این روزها مطرح است و باید به دنبال پاسخ برای آن باشیم این است که اقتصاد بعد از کرونا چه ویژگی هایی خواهد داشت.
انقلاب اسلامی در یکی از ویژه ترین اقدامات، جسارت پرسشگری و مطالبه گری را در مردم نسبت به آنچه پیرامونشان میگذرد زنده کرد و شوراها بایستی یکی از مهمترین مسیرهای انتقال مطالبات مردم به حاکمان باشند.
بذر و زمین و زایش­ همیشه نماد رشد، نمو، برکت، خلقت، زندگی و امید و حرکت به سوی کمال و ریشه و نشانی از نشاط جامعه بشری است و در جامعه ما مادران عفیف و مومنه و صبور همیشه نقش اصلی این نماد را بر عهده داشته و دارند. حال به بهانه بروز و ظهور بدعتهای جدید و تولد نوزاد در گذشته­های نه چندان دور، مطالب زیر را تقدیم مادران زحمتکش و پدران صبور دیار رزن ،درگزین و سردرود میکنم.
به دلیل کوهستانی و دشت بودن منطقه ما غذاهای دریایی و یا برنج نقش کمتری در زندگی مردم داشته است.معمولا غذاهای عموم مردم منطقه ما بر مبنای کشاورزی و دامداری و باغداری بوده، و قوت غالب آنان را نان گندم تشکیل میداد. شامل: نان لواش و گرده(پنجه­ کش) و فطیر و یا چند دهه قبل تر از آن به نان جو(جؤنه) و در سالهای شیوع آفت و قحطی و یا فقر مطلق مردم و نان ارزن(آجو دارو چوره­گی مختص قشر ضعیف) که نامرغوبترین نوع نان در گذشته ­ها بوده است.

صفحه‌ها