به گزارش صبح رزن به نقل از سایت اوباما، دموکراسی مدل آمریکایی همچون سال ۲۰۰۴ بار دیگر در سال ۲۰۱۲ خود را به رخ کشید و به رغم انتخاب رامنی از سوی تعداد بیشتری از مردم کشور آمریکا، اوباما توانست به ریاست جمهوری این کشور برسد.
همانگونه که تصویر نیز مشهود است، رامنی با احتساب بیش از ۳۴ میلیون رای نزدیک به ۵۰ درصد آراء مردمی را به خود کسب کرده و این در حالی است که اوباما توانسته ۳۲ میلیون رای و ۴۸ درصد آراء را به خود کسب کند.
این در حالی است که تعداد آراء الکترالی که برای اوباما در نظر گرفته شده، ۲۷۰ رای و همین آراء برای رامنی ۲۰۳ رای بوده است.
این بدین معنی است که گرچه تعداد مردمی که به رامنی رای دادند ۲ میلیون نفر بیشتر است اما به خاطر اینکه تعداد آراء الکترال ایالتهایی که رامنی بیشتر در آنها رای آورده، کمتر از اوباماست، وی نتوانست به کاخ سفید راه یابد.
به رغم اذعان بسیاری از کارشناسان مبنی بر یکی بودن مجموعه سیاستهای دولت آمریکا در صورت انتخاب هرکدام از دو جناح، این انتخابات همچون سال ۲۰۰۴، بار دیگر نشان داد که سیستم رای گیری در آمریکا به گونه ای است که آراء مردمی تعیین کننده منتخب اصلی نیست و به طور سیستمی و رسمی، تقلبی آشکار در انتخابات صورت میگیرد. چرا که آراء مردم، به صورت ناخودآگاه به بی ارزش و با ارزش تقسیم شده است.
دیدگاه شما