وی افزود : تبلیغات زود نهایت منجر به این میشود کسانی که تصمیمی برای ورود به انتخابات ریاستجمهوری دارند فعالیت کاری خود را تعطیل و به کار تبلیغات انتخاباتی گرایش پیدا کنند.
علی بهرام پور در گفت و گو با خبرنگار حکمی نیوز ادامه داد: تبلیغات انتخاباتی زود ، موجب تلف شدن وقت و بی موقع اقدام کردن است که هر دوی این ها می تواند اثرات منفی داشته باشد که البته ممکن است در آن اثرات مثبتی باشد اما قطعا نکات منفی آن بیشتر است.
وی با بیان اینکه شرایط داخلی و خارجی کشور ضرورت خودداری از تبلیغات زودهنگام انتخاباتی را ایجاد می کند، گفت: با مسابقه های فردی و زودهنگام برای انتخابات اولویت های اصلی کشور و مردم قربانی خواهند شد و ورود زود هنگام فضای عمومی به رقابت ها، هزینه های کشور را افزایش می دهد.
علی بهرام پور در مورد نحوه ورود احزاب و گروه های سیاسی استان هرمزگان به انتخابات و با بیان اینکه احزاب در استان هرمزگان بیشتر اسمی و فصلی هستند، گفت: احزاب در حال حاضر برای افراد ابزار تبلیغاتی هستند و این امر حاصل ضعف و ناکارآمدی درونی آنها می باشد.
این کارشناس مسائل سیاسی تصریح کرد: نامزدهای انتخاباتی به جای اتکا به احزاب، دنباله روی فضاها و شرایط سیاسی آشکار و پنهان هستند و درواقع احزاب دنباله روی اشخاص هستند و این امر اساس ناکارآمدیهای تشکل های سیاسی است.
بهرام پور با بیان اینکه اگر بخواهیم کشور را از هم اکنون به حاشیه انتخابات ریاستجمهوری بکشیم به مصلحت کشور ومردم نیست و اینکه استان هرمزگان از این قائده مستثنا نخواهد بود؛ بیان داشت: اینگونه، مدیریت کشور ناتوان میشود.
بهرام پور با اشاره مجدد به جایگاه احزاب دراستان هرمزگان بیان داشت احزاب برای بازیابی جایگاه واقعی خود باید در فرآِیندها و ساختارهای درونی خود در جهت بومی سازی بازنگری کنند و گفت: ناکارآمدی در انتخابات و پس از انتخابات تشکل های سیاسی در اکثر مواقع وجود داشته است که بومی سازی فرآیندها و برخی ساختارها می تواند از این امر بزرگ جلوگیری نماید.
کارشناس مسائل راهبردی و سیاسی در بیانی رویه ی کنونی احزاب را رویه ی بنگاههای کارگزاری مالی و تبلبغاتی دانست و گفت: احزاب باید به برنامه ریزی و کادرسازی برای انتخابات مشغول باشند نه ابزار تبلیغاتی افراد سودجو شوند.
وی سه مؤلفه برنامه، تیم فکری و مدیریتی را اساس کارآمدی نامزد در انتابات و دستیابی به قدرت برشمرد و در ادامه با اشاره به سیستم قبیله گرایی احزاب کنونی،اظهار کرد: منفعت گرایی فردی و قبیله ای، ارزشهای نظام و انتخابات را قربانی می کند؛ لذا احزاب نباید به جای تکلیف گرایی و اتکا به منافع ملی، به ابزار منفعت گرایی مبدل گردند.
دیدگاه شما